21 Juli - Lördag: Sundsvalls stränder

Lördag:

Dagen börjades med godfrukosten för 65 kronor :P
Sen bar det av till Ikea för lite slösande av pengarna. Vi hittade lite köksgrejer, 2 mattor, brödlåda, fack till papper och massa andra grejer. Kalaset gick på 1500 kronor!



image434
Utsikt över ikeas parkering från restaurangen



                           

Efter IKEA bar det av på strandjakt. Vi letade efter någon bra strand eller utebad. Slutade med en strand som låg jättefint. Versta perfekta stugplatsen :) Vi var där och solade (badade var omöjligt typ minus grader i vattnet näst intill) 1,5 timma blev det.



image433



Sen tillbaka till stan och fynda lite mer. Kristoffer blev lite wild and crazy och köpte sig ett mar byxor, camo, hej vi börjar snart med lika dana träningsoveraller (krille pratade seriöst om att vi skulle köpa det, haha fy fan va tragiskt roliga vi hade varit) :P


Sen blev det tillbaka till hotellrummet och duscha och vila lite innan finmiddagen i krogen nere på hotellet. Dom hade typ den godaste maten jag någonsin ätit. Vi höll på dö men tog ändå efterrätt. Krille cheesecake och jag glass. Han klara inte att få i sig hela. Då snackar vi om krille-socker-nerdisch. Ett mirakel!

 
Bill och Bull på fin restaurang!



image431


Blev att gå en sväng på stan sen, vi gick en promenad längst ån. Fotade söta ankor som verkligen ville att vi skulle mata dom (var var maten när vi behövde den??)



Sen piss och gå ligg!.. som mamma och pappa skulle säga.





Det rinner fortfarande längs hakan av att bara se på bilden... ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0