Han är mitt liv


Har varit ledig nu ett par dagar. Har hunnit ta det lugnt och vila upp mig efter sommaren, typ..
Var till Piteå i onsdags, ärenden och lite shopping med Kristoffer. Han är den underbaraste människan på denna jord. Vi tog det lugnt på kvällen, köpte hem Kina mat och gottade oss allmänt. Blev pizza som lunch den dagen på en resturang i norrfjärden. Lyx.



image586

                 


Vi var på kvällen ut och fotograferade lite. Lite söta bilder på oss, men mest på herrn ; )
Åh jag är lycklig!!!!!


I torsdags var jag hemma och städade hela våran garderob, vel om alla grejer och gjorde lite om struktureringar helt enkelt. Blev så grymt bra! Har aldrig varit med om en sån ordning. Nu ska jag hålla i den.
Är ju en sådan grym slarver så det finns inte, om det är stökigt så gör jag det fort stökigare. Men om det är fint så kan jag faktiskt hålla det rätt fint. Ska därför se till att hälla grym ordning. Tog och städade badrumsgolvet  på fredagen och lite annat, fixade till matlådorna och några skåp i köket. Jag blev helt inspirerad, på att hålla det snyggt. Ska få allt i ordning och sen ska vi hålla det så :)

24 Augusti - FotoJobb




27 Augusti - Helgjobb


image577
Dagens etta-bild

     

     




Rysska barn tillbaka till sverige igen efter ett år : )

image587



24 Augusti

image574
David behövde denna bild till någon reklam-grej av något slag :)




image575
HJag och Janne var på Naturpogrammet och kikade för alla skulle få egna datorer



image576
Kristdemokraterna delade ut Vitsippepriset till handikappade som var med i en musikgrupp :)


16 Augusti - Torsdag

19/8 Söndag

Jag och gubben for förbi Björkelund och gjorde nytta. Jag hade lovat att måla en nyckelpiga till hans mamma, krille målade förnster och sågade/borrade in en ventil! :)



image566

     


image572



18/8 Lördag

Fotoade bröllop i Luleå, Janette och Anders skulle gifta sig. Var 15-17,30. Sen for jag till Erika direkt. Hon, jag, sandra och Emma skulle ha kräftskiva.



     

     



17/8 Fredag

Hemma från jobbet idag, sjuk.
Sov på soffan hela dagen i princip, helt slut i kroppen.




16/8  Torsdag

image553


image554

     

12 Augusti - Söndag: Chilldag

15/8 Onsdag:

Jobbat dag idag.
Linda fick mig nästan att gå med på att fara till medieprogrammet och föreläsa om att vara pressfotograf, men som tur är blir det nog inte. Jag var sjukt nervös där ett tag :P 40 minuter. Jag hatar att redovisa :P
Var och fotade invigningen av den nya asfalltsanläggningen i boden, mitt första och sista jobb för dagen, jobbade över en kvart. :)


image551


14/8 Tisdag:

Ledig även denna dag, for till hampis och var lite med josef, sen for jag och mamma till vetrinären med poltava, det gick jättebra, hon var så grymt duktig :)
Blev lite dyrt bara.. Får se vad vi får ge för henne nu när vi tror hon är döv. (Hon jagar damsugaren och reagerar inte på ljud) ;P



13/8 Måndag:

For på bussgods och lämnade kameran min jag ska sälja, vi ska uppdatera oss nu, krille börjar bli lite av besatt ;) Det är kul.
Ledig idag, for till hampis och solade lite på gården, skönt :) Dom har ju börjat sätta igång med den inglasade altanen nu :)


12 /8 Söndag:

Erika slaggade på soffan, hon fick mysa med poltava hela natten, hon låg på hennes mage och sen vaknade av att hon skrek och sen när hon klappa lite på hennes somande hon igen, vi misstänker mardrömmar, nåå : )

Vi gick och käkade frulle på ängeln, vi var så grymt sugna på pizza ;)

Mamma bjöd sedan oss och mormor på chili chili, var var grymt mätta. Jag och Kristoffer beslutade oss för att dela på en pastasallad, det blev över mat :P

Sen film på  kvällen med sötnosen ;-*


11 Augusti - Lördag: Farmen

Hundsjö med Kristoffer för att hälsa på hans päron och visa upp Poltava ;)

     


image550


Farmen på kvällen... Moa, Erika och Luisa kom till mig först, jag fixade med underhåret ;)
Sen gratis inträde av brännässlorna, thanks ;-*

10 Augusti - Fredag: PizzA PizzA PizzA


När jag satt på bussen påväg till jobbet (Kuriren) Så såg jag att jag hade ett missat samtal, dolt nummer= kuriren. Ringde upp och visade sig att det var Mats Enbom som sökt mig, Annelie kopplade mig. Visade sig att han undrade om jag var intresserad av att få jobba till höset, vilket jag ÄR, så nu har jag fått anställning 75% till nyår iaf. Helt jävla underbart. Hur kommer det sig att jag kan ha så flyt? Det är sanslöst.

Nu är jag iaf pressfotograf några månader till. Kul, jag tycker om att utvecklas.


image544



Jag och Madde var och tog en bild på folk som satt i solen, luleå hade mest soltimmar i landet denna sommar.

Alla på redaktionen åt pizza, jag var sugen påå pizza hela dagen : ///


image536



Sen var jag och kollade på Poltava som Kristoffer varit och hämtat i Piteå. Hon var så söööööt! Men vi misstänker att hon är döv, helvita katter har mellan 40%-80% chans att bli det. Och hon är så vit och har blåa ögon så gör det nog till en 80 %:are.




     


image539

   


9 Augusti - Torsdag: Dagsjobb i regnet


Jobbat dag på kuriren idag.. böt pass med shaon så jobbade dag istället.

Först var jag och jackie på hsb, fick sålt två bilder till dom dessutom :) Han lurade mig att cykla så vi var helt sjö-blöta när vi skulle cykla hem..
       

image528

           



Sen var vi på universitetet och fotade en matte-snubbe, som förövringt var min kusins lärare :) Anna..



image529
Här i färg-glad outfit



Vi skulle ha hämtat Poltava idag (nykatten) Men eftersom att säljaren inte hade fixat tid hos vetrinären så blir det imorgon...

8 Augusti - Onsdag: Fotboll i Piteå

Även idag blev det fotboll, i Piteå denna gång, Micke hade skrivit fel på lappen så jag var där en timma för tidigt, kul-jul. Åt lite food på max för att komma ikapp med tiden :)



image522

7 Augusti - Tisdag: Jobb och fotboll

Jobbade på synoptik till klockan två, efter det var det hem som snabbast och åter till jobbet.
Fotboll i sävast med Niklas.


image511

     


Och bara för den var så kul...

image516

6 Augusti - Måndag: Alder och kuriren

Dagen började med att jag fått en liten lapp i posten, mitt hår har kommit som jag beställt, roligt, får se nu bara när man ska stoppa i det ;)

For sen till hampis och åt lite lunch och sen skjutsade pappa mig till alder, var där med Lina, Micke, Johan och Mirja, var varmt och gott, var glad att jag tog med mig min solstol, skönare med den än att ligga ner :)

Wilma och Ida Ö var där, Wilma brun som en jag vet inte vad, men ja hon har ju faktiskt varit i turkiet för tre månader sen (!!!??!!!??!!) haha


Därefter var det hem och stoppa in en tvättmaskin innan man tog bussen till luleå.
For på Fotboll i Alvik med Ludde. Blev lite stressigt när jag sen skulle med bussen hem klockan tio i elva, men jag hann :)



image510
Foto: Petra Isaksson

5 Augusti - Söndag: Fika i sävastnäs

Jag och Kristoffer vaknade vid tio, vi skulle åka till kuriren så jag kunde göra ut gårdagens bilder. Kring  ett var jag klar och vi gick en sväng på stan, jag fyndade lite smink på make up store.

Ett nagellack, två ögonskuggor, en glittereyeliner och en sminkvästa. snyggt!
Gick till Subway och köpte med oss mackor, mötte Alex och hennes kompis som haft en hård natt och gått till kojs kring halv sex :P



image508



Vi käkade påväg mot boden och for förbi Björkelund, Kristoffer skulle hjälpa sin pappa att sätta upp några markiser som dom köpt.. jag satt och höll koll på alfons (kissen) Klockan fem for vi sedan och häptade pizza på chili chili, vi skulle på kräftmiddag ihampis som mormor skulle bjuda på, kristoffer och josef fick äta pizza då istället. Men jag fick mig en bit jag också, men kräftorna var såååå goda, synd bara att det är lite jobbigt att äta...

Jag rengjorde debbisens öron från skabb sen ;) Var förbi i fredags på dagen och tog första omgången, så hon ska slippa klia i öronen hela tiden...



Sen for jag till Erika i Sävastnäs, hon hade just bakat klart en massa goda kakor, men vi var tvungen att vänta till Sandra Falk och Emma Eriksson anlände! Sandra hade träning så dom skulle komma kring nio...

Jag och Erika kikade lite på pixbox oxh gjorde erika till simpson-figur..


Sen kom dom och fi fikade kaka och drack te, supergott, skvallrade på. Beslutade oss för att fixa en framtida lite fest med våra gäng.. sen även att vi skulle ha filmkväll men slutade ändå med att vi näst-nästa helg skulle ha kräftmiddag och vin och ostkväll (kanske hos erika) Åhh va kul, kan knappt börja mig, så mysigt, filtar skulle med så skulle vi sitta i den inglasade altan med massa tända ljus i mörkret!!!!!!! åhhhh.....

Men först, sesongsavslutning på farmen denna helg..

4 Augusti - Lördag: Konsert i Kalix


For in till Kuriren för att göra ut gårdagens bilder redan klockan tre. Sedan for jag iväg Med Roffe klockan halv sex mot Kalix, men först hämtade vi upp hans två vänner från SVT, var av den ena jag kände igen från rättegången i happaranda :)

Resan tog 1,5 h. Jag körde medans de andra i bilen startade partyt med rosévin och chips.

Väl i Kalix for vi först förbi några andra vänner till Rolf. Var av en jag träffat tidigare, tror det var Emma W´s ex Arvid´s morbror :)



Sen bar det av till konserten som var på en brygga på vattnet, mysigt. Var Leffe Roffe Karlsson som befann sig vid trummorna, resten var obekanta gubbar. Men, var en bekant låt..

 

"Små lätta moln, se att på din himel, din himel som är blå.. var är du nu min sommar...." osv osv..
Shower var helt okej, publiken var besvikna för en dinga linga lena inte var med.. jag känner inte till låten, men tydligen var det lite pedofilvarning på den enligt roffe :P När dom nu var gubbar som står där och ska sjunga om 15 -åriga tjejer :P


     





Sen ville dom sig på öltältet så stannade var ett tag till då, men var åter påväg mot luleå kring hakv tolv-tiden.

Jag var lagomt less. Vi beskådade två renar, två harar och jag var nära på att köra på en liten rävungen, men jag var braaaa ;)


Sen mötte jag upp krille och vi tog kurirenbilen hem till boden vid två-tre.

3 Augusti - Fredag: Luleåkalaset



Började jobba klockan sex, bussen var sen men det gick bra det med.. Elin skulle ändå käka innan  vi skulle möta upp "festgeneralen" Thomas som arrangerade hela Luleåkalaset. Vi skulle följa efter honom hela kvällen, vara han svans!

Detta gick ju bra, var helt ok, men blev nog inte så många nyheter som kuriren nog förväntade sig att det skulle vara "utryckningar till scenerna" och det kalaset, det såg vi inte skymten av. Istället gottade vi oss med att följa med han och gå runt på området, träffa kändisarna backstage (träffa och träffa men elin sa nått ord till Marie och jag pratade med Markus Fagervall!!! hahaha så roligt.. jag ser den givande disskusionen franför mig.... (drömmer mig bort)

Petra: "Är det okej att jag tar några bilder på dig när du står här och förbereder dig innan ditt framträdande?"
Markus: "Va, vad sa du för något?"
Petra: Jag upprepar frågan till ljudet av skrikande publik..
Markus: "Jamen visst, det är helt okej" :)

:)

Sen att vi fick äta samma lyckmat som artisterna fått göra var ju inte helt fel heller. Nån ungsstekt potatis med nå fläskfile och såg och sen salladsbufé bort och mjukt bröd. Underbart! Det är kul att ha AAA-kort. Backstage med buffé.

Sen fick vi sitta i promoes tält och kila backstage på nanne, marie lindberg, melodyclub och markus fagervall.



       

     



Trots det bittra regnet blev det nog en helt okej kväll iaf :)

2 Augusti - Torsdag : Synoptik

Jobbade på Synoptik 9-12.

Var och åt middag hos Kristoffers föräldrar. Potatisgratäng och schnitzel, idag, igen :) Tog med vinet som var kvar från måndagsmaten (åh det var ju så gott) Och var lika gott idag. Älskar att dricka vin till god mat. Det är så man får göra när man inte hunnit festa något under hela sommaren (kanske 2 gånger) Jobbat PDOL och Luleåkalaset.

Köpte trisslotter som vi förlorade på. tusan.

Jag älskar vin..... och konstigast av allt, så börjar jag gilla rödvin mer och mer (mest?)


1 Augusti - Onsdag: Tjejpromenad

Synoptik 9-17,10. Skulle egentligen bara jobbat till 12 men Helena var borta hela dagen så fick jobba full dag. Inte mig emot, hade ändå inte något annat direkt planerat..


Åt middag i Hampis, mamma gjorde schnitzel och råstekt potatis (och kapris) min favorit, blev nog nästan kapris med lite mat till.. haha for sen på Godisarenan och köpte karra.


På kvällen så kom Luisa, Sara ochErika förbi. Vi åt godis till vi storknade och bestämde oss därefter för att gå ut och promenara. Vi gick förbi Saras nya lägenhet som hon fick visa upp, stefan och hans föräldrar var där och renoverade. Tapetserade i köket osv. Var mycket fint. Jag blir bara mer och mer sugen på att köpa en lägenhet eller ett radhus, man kan göra så mycket mer då. Jag gillar ju att pyssla.

31 Juli - Tisdag: Avskeds grill hos Emilia

Jobbade på Synoptik 9-14 för att Katarina fortfarande bara jobbar halvtid.

Efter jobbet for jag på Step in med Moa. Vi  körde skidmaskinen i 15 minuter, och jag skämtar inte, det var så jävla jobbigt!! Sen cyklade vi i 10 minuter körde styrke i 30 och slutligen  avslutade vi med 5 minuters springning i backe :) Det blev ett bra pass!! Kändes i benen efter att jag körde ben i går och sen inlinesturen på kvällen en timma.

Sen efter middagen så blev det att ta bilen till luleå. Emilia skulle ha avskedsgrillining hemma hos sig i Luleå. Jag for kring sex-tiden och hämtade upp Erika utanför Dagoberts. Väl i Lerbeckan så såg vi tv, erika pillade i mitt hår i typ 1,5 timma!!!!!! SÅ JÄVLA MYSIGT!!! Jag bad henne fixa så  Kristoffer kunde gå en kurs hos henne. Han blir less efter 2 minuter..........!!

Såg på en dokumentär om Victoria Beckham och simpsons. Seeen fick vi veta att hennes katt hade fått kattungar så vi var inte sena att springa upp på övervåningen och tillfånga ta dom söta små rackarna. Hahah så jäkla söta, och mamman var så vacker, hon hade så fina drag!!! Typ Norska skogskatter var det :)

Hem kring tio!

30 Juli - Måndag: Synoptik

I dag börjar jag veckan med att jobba några timmar på Synoptik. 9-14.
Efter det så for jag på Step in och körde lite styrke i 45 minuter.

Efter middagen, som bestod av världens godaste fläskfilé, potatisgratäng, rödvinssås och pepparsås !!!! (det börjar vattnas i munnen) bestämde jag och Kristoffer oss för att åka iväg och åka inlines runt Bodforsen. Krille har sett på Blocket många fina radhus som varit till salu. Inte så farligt dyra men ändå 4 rum och så. Så vi har väl funderat lite på något sådant. Så vi skulle fara förbi där och kika lite extra hur det såg ut. Meeen, när vi väl kom dit kom vi på att dom har ju spärrat av bron där för dom håller på att bygga om dammen. Så det blev att fara en konstig liten annan väg (jag höll bara på att dö en gång i en superbrant nedförsbacke)

Men när vi sen väl kommit runt var klockan så mycket att vi inte orkade åka in mot bodforsen utan vi for hem istället, har för mig att det gick nå bra på tv som vi skulle se :)


Han är söt min pojke, honom gillar jag skarpt!!!

RSS 2.0