Stockholm photoshoot


Så var det äntligen (?) fredag, jobbar imorgon på synoptik men men bara fyra timmar. Senblir det glögg-fest hos lina och även amanda har fest :)

På söndag drar vi till stockhooooolm jag och Erika! Kul att resa iväg ett tag, var ett tag sen. Meeeen får se hur jag överlever utan min andra hälft.

Pratade för övrigt med pär idag (chefen) om att jag ska jobba julafton och annandagen, löste sig bra, ska bara jobba till lunch typ trots att det står att jag är schemalagt till klockan åtta på kvällen. Samma sak skulle gälla nyår sååå.. jag tog på mig att jobba den dagen också, måste ju vara bra med pengar.. nu när man sparar till hus och allt ;)


Sen kom det även på tal att jag skulle till stockholm och jag har inten kamera, så fråga om jag skulle kunna ta med den när jag ska fota erika när emilia sminkat upp henne.. och svaret var...
Pär:   "ja men visst, det kan man väl göra ett jobb på?!"
Petra:  "jaaooo det kan man nog"
Pär:   "Men visst, det är bara att ta med den"

image1030

Haha erika blev lite orolig när jag gick till erika och berättade att hon ska hanma i tidningen, jag tycker det är ascoolt.. det tycker nog hon också egentligen ;)
Nu får vi se hur det blir och om hon verkligen ska ha på sig tidningspapper till ljol som emila pratat med henne om ;)


image1029




Så mina vänner, då får ni senare hålla utkik efter erika i kuriren, förmodligen PUSS-bilagan. Fan va skojj!
Nu ska jag gå och ringa flickorna. Seeen, se film med krille, skumbad osv osv.....



image1031

Smakprov från förra plåtningen vi hade i sommras. Kanske kan ta några gamla bilder om det skulle behövas, this i love !!!

(OBS!!!! ALLA BILDER ÄR ORÖRDA OCH OREDUCHERADE/RETUCHERADE!!!!!!)
Jävla snyggjävel :P

besvikelse..


Jobbet idag.. men är rätt lugnt, ska värma mig oxfilen från igår som mamma björd på :)

Annars då, igår startade väl budgivningen på riktigt budgivare 2 vaknade upp från graven och öste på, när vi kom upp i 825 000 och dom budade 830 000 valde vi att sluta.. Lite trist men.. ja vi kände att vi inte var berädda att ge mer för det huset, då får vi börja söka ett annat. BAJS! Var så bara läga på det huset vi kollat på. Det suraste var väl att hon på morgon i princip sa att vi skulle få det och fråga hur vi bodde nu och sen så kom det, så var lite trist när man fått upp förhoppningarna. Jävla fastighetsbyrån!

Nåja var och tränade med lina pump på kvällen så då fick man tankarna på annat och nu har jag kommit över det (nåja vi hoppas fortfarande att dom ska ångra sig och hoppa av) :)


krilles mamma hade ringt idag och sagt att det finns ett hus på björkelund som ska bli ledigt till hösten, nån dom kände bodde där, vi ska åka förbi och kika på det efter jobbet, hon sa att det är litet, bådar inte gott .. tyvärr...


pusshej!

Bränd sandra


Idag är man ledig, jag ska snart göra mig klar för träning med Sara klockan elva. Nåja blir nog bra, lovade även lina igår att träna ikväll.. får ta igen för ledig gårdag (träningsmässigt)

Mia ringde från fastighetsbyrån idag, och i eftermiddag får vi verkligen veta om vi får huset el ej, hon skulle ringa några till och höra bara. Så nu får vi se om det verkligen blir så el om sälgaren fördröjer ännu mer, vill juh veta!!


Haha igår var föresten rätt kul, när sandra kom hit stank hon värre än en bränd häst.. hon hade tinat bröd som slutat i att det kom stora rökmoln från micron. Vi for förbi emma och johan som hade problem med sandras odör ;) Sen for jag och sandra till staffan och skulle se tv och fika. Det luktade bajs och sanda öppnade alla dörrar och fönster så vi satt i soffan med filtar och täckken, tjocksockar, jackor och mössor... och åt glass :P hahaha så roligt. Staffan kom hem sen han också och frös.

sen var det bara hem och piss & gå ligg....



image1028

(fråga mig inte hur jag fick till texten så den ser ut så här)

kyckling :P

Nyss ätit kyckling till middag, var orolig att jag skulle måsta kasta allt när jag var klar för den var mörad, men det var den som tur inte ;) Jag och krille spyr av slajm-kycklingen :P

Sandra är påväg hit, måste snart efterlysa henne :P Vi ska förbi johan och emma och säga hej då, sen blir det kanske gray´s el promme? :)



Har förövrigt beställt ett par byxor till mamma från better bodies som hon ska få i julklapp! Hoppas dom hinner komma, annars får jag väl ge mina använda så får jag ta dom nya? hahaha, inte för hon hade brytt sig, det är ju mammi.. :) MEEEN ja dom hinner nog garanterat komma, men kom på det som sista minuten lösning om det skulle bli strul ;) 


Dagens låt på jobbet: "bleeding"


hard work

Se där här sitter man ännu en dag på jobbet, synoptik! Men denna gång så är jag faktiskt på smyckes-sidan!

Hustankar annars, vi väntar fortvarande på svar från säljaren. Fick ett sms från fastighetsbyrån där det stod att säljaren vill ha 820 tusen. Fattar inte, ingen vill ge mer för huset och ändå hålls det på :P Nåja hon vill ha affären klar i veckan så vi får väl se om det kommer fler bud, isf börjar vi kolla på något annat hus :)


Nu ska jag tillbaka, lunchrasten är slut!


Ikväll ska jag leka med sandra ;) och säga hej då till emma! ;(

Fotograferings-dax

image1027

Tror det börjar bli dags för en nu fotografering med erika :P Men men på söndag drar vi ju till stockholm till emilia som går en sminkskola. Då ska hon sminka upp henne regält så ska jag få plåta lite. Om jag nu får med mig kurirenkameraqn, bäst att snacka med roland på freeedag :)

lunch med emma och sandra

Ätit lunch på norrigården idag med emma och sandra, och jag var inte så nöjd! Huvva, skulle gått på kina istället.. :/
Men vi hade trevligt iaf, kollade i bibeln som emma fick i helgen, kolla vad alla fyllde i, askul ;)

Sen var vi på stan (+johan)

Kristoffers och jag åt max-mat till middag.


Vi har inte fått besked om huset än, men dom har väl varit och kollat på ett hus idag, så kanske får besked imorogn förmiddag? :)




image1026

Ikväll, då jääävlar ;) Desperates, synd bara att jag missade förra veckans avsnitt :/

efter jobb

Efter jobbet blev det mat, träning på step in med linnea, promenad med sara :)

Nu ska jag sova för imorgon ska jag luncha med emma och sandra, och kanske vänta ett samtal från mäklaren ;P


take care!


synoptik


Nåja skulle vara en ledig dag idag, men helena ringde i morse så nu sitter man på synoptik ;)
Man ska inte tacka nej till arbetstimmar nu när man behöver pengar..

skriver mer sen!!!

Ha det bäst!

/petra


Färdigjobbad och hus-tankar

Nu är man hemma, har 4 dagars ledighet att se fram emot ;)

Idag har jag varit på amatörteater och innebandy alltså, hann hem och äta en hamburgare med Kristoffer också :)


Nåå, imorgon är det bara endag till man får veta om man blir husägare eller inte. Jag håller alla fingrar och fötter för det. Har ju haft mina dalar, ner och uppgångar. Det är ju bara ett boende men man får lite panik när folk får det att låta som man inte ska ha råd, det är mycket att göra, och att ta lån. Nåja jag har ju min pojke på min sida som alltid är positiv. Jag har mina besparingar, han har ett fastjobb som vi skulle klara oss på om det skulle vara att framtiden ser jobblös ut (Men det har den ju aldrig gjort, och gör väl inte nu heller, om jag får förlängt vikariat blir jag glad, har ju iaf kummunjobbet som ger 3000 säkert i månaden, sen har jag planerat att lägga undan 10-13 tusen av denna lön. Beroende på hur mycket pengar det går åt i stockholm.


image1025


Vet inte varför man påverkas av andra. Vi klarar oss ;) Det blir ju inge dyrare i månaden typ, renovering och sånt behöver man inte göra, men, det får man ju kanske tillbaka sen iaf om man skulle sälja :) Huset kan man se som en investering. Billigare än att hyra en trea iaf... och dubbelt så stort.


Annars då? Det är kul att vara uppskattad ;)

Poliskontroll




     

Vi var med på poliskontroll i går jag och Armi..

emmas avskedsfest

Igår blev det alltså fest hos Robin, i emmas ära. Jag och krille klädde å oss och prommade in till stan när jag slutat.

image1020
Favorit i repris. Även detta kort vi gav till emma så hon inte ska glömma mig och sandra där borta!

Mycket trevligt var det! Emma, Johan, Sandra, Rickard, hengo, jonas, joel, krille, linnea, robin, josefine, joe, joes bror.. :) Vi var där till tre då vi sen fick skjuts hem med linnea.


Idag mådde jag då måttligt bra, el jo, men pigg var jag inte. Nu sitter jag på kuriren och väntar på att niklas ska komma och prata hus :P Sen blir det amatörteater på lillan och innebandy i Boden!


Ha en bra dag!

Blå Åke?


Fick förja en timma tidigare idag. Armi kom och hämtade upp mig hemma (hur lyxigt är inte det?)
Vi for till polisen och åkte polisbil och var med på deras kontroller, KUL!!!!!


Sen var jag och simon på brottning.
Han skrattade åt ett namn en brottare hade och visade mig, där stod det: Blå Åke Lindmark, typ.
Haha jag garvade gärnet.
Simon sa: Hur kan man döpa sitt barn så?? stackare..
jag skrattade länge och när dom var klar sa jag -"men heter han verkligen Blå??
Simon: Hahaha ne, han har blå dräkt, han heter åke!

hahaha fan va kul, det kanske inte var så farligt att heta Åke iaf ;P



Nu ska jag göra ut bilderna och sen är jag jobbfri ;)

tragiska människor



Ojoj stress på jobbet idag, redigera bilder, basket och sen en konsert :)

Nåja nu har jag och krille planerat mer inredning (+möblering) till huset vi inte har köpt och som vi inte skulle planera något mer till. Vi är tragiska hoppfulla människor som älskar att planera roliga saker :P skjut oss.

Nu ska jag och min karl gå och sova så jag okar jobba imorgon, och festa.. hos emma på hennes avskedsfest!
PARTY!!!!

Godnatt!

skitjävlairriterande


Fan, budgivare 1 budade upp 5000 imorse, krille budade sanbbt upp 5 till.. hoppas nu ingen ger nå mer, känns ändå trisst, kul att betala 10 000 extra för nån som gormar gärnet, först lämnar skambud, sen höjer en med 25 000, budgivare gör då ingenting på en månad. Sen när vi höjer med 30 000, går dom ur, och sen imorse kommer dom tillbaka och budar upp låga 5 000. Fattar inte, enligt mig var det bara as-skumt. Hoppas nu ingen mer höjer för då vet jag inte om vi ids, då blir det kanske något annat ist. Vi får se, på tisdag kommer väl svaret...


Jaja vi kanske får det nu, men tänkt så mycket golv och tapeter vi hade fått för dom där 10 000. Skitbudarhelvete.


Nåja lönen har kommit idag iaf, tack och lov för det, blir väl en del spara iaf. Slka snart åka på basket, plannja spelar. Nåja kul att dom tycker jag ta fina basketbilder, basket-mats som är en slags chef på stället tyckte att det märktes att jag gillade basket på mina bilder, det är kul att höra, för jag tycker faktiskt det är rätt kul nu :) Oj vad krille ska vara lycklig sen när han kan ta med mig en ny gång, och jag gillar det bättre :)



image1019



Nåjå, annars har jag varit på stan med Sandra F idag, sen lunch hos mormor, fika på hanssons med lina, anna och sara :) Sen gick jag och emma e och tränade lite styrke på stepis ;)


Sen kom krille och hämtade upp mig och vi for en sväng på nordsjö, förälskade mig i valnöt´s golvet - vill ha BIG TIME, men det var lite dyrare.
Nåja orkar inte fortsätta planera lika mycket som förut nu när de andra budgivarna fått fingrarna ur arslet. För då blir jag bara irriterad om dom budar över.. igen. Så från och med nu  - noll förhoppningar? :P (man kan ju alltid försöka)

Hockey luleå - frölunda, pix

Så då var hockeyn avklarad, stor förlust för luleå..

image1017



Nåjå, annars, malin sa att rosendahl (!?) gillade bilden jag tog i förrgår (på han).. alltid kul att höra :)


Myspys med linis och erikis

Back at work, sitter på kuriren och väntar på att det blir hockey-dax! Luleå möter frölunda? Vi får se hur det går.
Annars har dagen sett ut så här:

  • Väckt av Tindra klockan nio
  • Pussa på krille när han kom hem på lunchen
  • Skynda sig till Lina för att sedan bege oss till nordpoolen (step in)
  • Träna 1,5 h
  • Erika kom och vi gick till Lina
  • Ica-Kvantum
  • Jag och Lina gjorde plättar (och åt dem)
  • Ta bussen till Luleååå.. haha tror jag åker till luleå lite för mycket när jag börjar bli kompis med buss-chaffisen, han är sviinchill :)


Oh krille var nyss på kvantum och köpte en inrednings-tidning.. ska kika när jag kommer hem. Nu är det bara idag, fredag, måndag och tisdag kvar!!!! :) Sååå spännande....!


image1010

     

Bilder från gårdagens hockey i boden, bik - kiruna.


Bodypump


Falken ringde och väckte mig kring halv nio (jo jag snoozade faktiskt tjugo minuter) Vo skulle ut och gå, men hon kände sig lite krasslig så vi sköt upp det till senare på dagen.

Men nu var man ju vaken så var bara att kliva ur sängen och göra sig klar för att gå på bodypump med Emma klockan 10 :) .. och jag säger er, tusan så jobbigt det var. Vi hade båda träningsverk efter de tidigare dagarnas träning, vilket ledde till ännu mer ömmande muskler när passet var klart :P


image1009
(så här trimmade blev vi, minst sagt) ;)


For hem till hampis sen med mamma som räknade lite på lånet, räntor och sån skit. Sen tillbaka hem till stan och gå ut med sandra en gång för alla. När vi var vid TC så for emma och johan förbi i en bil, så vi var inte långt efter och våldgästade dem hos johan :)


Hämtade mitt paket från ellos idag föresten, en fundersam över en tröja och skorna (hann aldrig pröva dem så det kan väl ses som ett -inte vara säker..? ) Nåja ska kika mer när jag kommer hem igen.
Sitter på Kuriren just nu, var nyss förbi gina och köpte en t-shirt av Erika, "I V YU, eller liknande stod det på den.. svart, hade velat ha den i vit men var slut, jag får väl gå och sola el speta in mig i brun-utan-sol klegga för att inte känna mig allt för blek i den, nåja sånt trams, jag gillar ju egentligen svart :P


http://www.ginatricot.com



Bilder från basketen jag var och fotade igår, plannja mötte ett ryskt lag som dom förlorade mot med cirkus 20 poäng...


     

dagsaktiviteter

Hej hopp gummisnopp!


Dagens schema:

  • Step in med Emma, styrke 45 min och sen core 30!
  • Hem och städa och prata lån med mammi
  • Annelie kom förbi och vi valde ut bildr till hemmes projektarbete
  • Äta pytt i panna till middag
  • Kuriren 17-23, ska på baaasket, kul! (Dimman får ta hockeyn ;) )

image1002
Kristoffer och Tindra goes model´s, för övrigt har den vita tösen varit sjukt kelig hela dagen, goooos!


Ikea-frossa

Sitter och frossar på ikeas hemsida, drömmer om att vi får huset och man kan göra om en massa och få det assnyggt... gah ge mig..! Det vore så mysigt att få huset, att dom som bodde där nu hade en stor katt som var en tindra-kopia, är det ett tecken? huset behöver en ny tindra :P "!!!??!!!




image1001.se

Husvisning..

Dagen startade klockan fem över åtta då Tindra kom och "mjölk-trampa" mig i håret, sötnöten :P
Gick upp och gjorde mig i ordning för Spinnpump som jag och Emma E gick och svettades till :P Jobbigt och skönt!

Gicl till stan sen där Kristoffer hämtade upp mig, det var dags att fara och kika på huset i björkelund :)
Var niiice, vi fastnade iaf, finns saker att snygga till men det är ju roligt också...

Var till banken sen och hörde om lån :)




Vart ändå en varm vinter : ) En härlig vinterbild från i fredags :)


image1000
Foto: Petra Isaksson

Beställt kläder


image999




Har föresten beställt en del från ellos nu igen, haha för 3000 spänn gik det på, men har inte planerat att ta allt jag beställt, men vissa saker är jag lite sugen på ;)



         
   

och några till grejer...

sööööndag


Igår när krille var på personalfest hos åke hade jag en lugn kväll med kissarna, såg the good girl och plockade lite här hemma. For till krisoffers päron med lite filmer för dom hade lite att göra :) Sen kring ett hämtade jag Kristoffer från stan, bara liiiiiiiite berusad :P Jag fick släpa han upp för trappen för han hade världens skratt-attack i typ 5 min :P Toka.

Idag har vi varit och handlat frukost och ska snart en sväng på stan innan linas handboll :)




Hittade lite bilder från festen vi hae hos robin för ett par veckor sen, jag är ju lite seg nu för tiden att ladda upp :)


        
        
        
         


image990

Haha bildens mening är att visa hur grym linnea är på att kolla i kors ;)) Meeen ser ju nu att emma låg liiite kärvt till hon också ;D

kalas


Nu far vi iväg på ett-års kalas och äta tårta!!! : )


Får se vad jag hittar på ikväll, städa blir min sista utväg ;)

CIAO!!!



image968
tindra är en bak-prinsessa!



Äntligen, exlusiva bilder på tindra och hennes pojkvänn kenneth ;)

     
Morgan fick vara med på 2 pix oxkså ;)

image971

lördags jobb


Idag har man bytt arbetsplats till synoptik igen.. :) Trevligt värre, jobbar med helena och kattarina.

När jag slutar klockan två så ska jag och Kristoffer på 1-års kalas till gabbi, joe och neo i rasmyran. Neo blir stor :)

Kristoffer ska på fest hos en arbetskompis ikväll, så jag ska höra vad linis ska göra ;)


image967



Husvisningen är på måndag, vi har föälskat oss i björkelundshuset, haha roliga vi är, vi beter oss som vi ska köpa det/har köpt det, trots att vi inte ens hunnit kolla på det, på insidan ;) haha ska till banken den 25 iaf :)


PUSS

Kuriren jobb

Har jobbar på Kuriren nu en massa. Här nedanför är några av jobben :)

Annars så kollar vi efter hus för fullt, har hittat en ny favorit i björkelund, lagomt långt från stan :) Ska på visning på måndag, tre om det gick för dem, spännande :)

Sen har erika fått ett nytt jobb på din sko så hon flyttar snart till stan, kuuuul ;)




image962
Lucia kandidat nummer 2, josefine från boden


image963
Bolltrollaren Tomas slog nytt världsrekord i jonglering, liggandes.

image964

image965
Bli rökfri med hjälp av ett företag på skapa i boden.

image966
Rättegången mot han som skjöt en polis i älvsbyn.

husvisningar

Jobb idag, tor och fredag på kuriren, sen på lördag blir det synoptik.

Vi kikar på hus för fullt, ska på husvisningar på måndag, men inget som vi känner för helt pga av läget, men ska bli kul att kika lite. Krilles kusin är ju typ världens bästa mäklare så vi kommer ju iaf få goda råd ;)

Idag har det varit step in med kristoffer, sara och emma n, sen till sara och färga hennes hår :)


På tisdag ska jag och annelie välja ut lite fler bilder till hennes projekt ;)



image961



take care!!

farsdag

Idag är det väl som alla redan uppmärksammat farsdag, vi ska fara förbi min pappa imorgon eftersom jag jobbade idag, han fick nöja sig med en telefonhälsning.

Har inskaffat mig två trisslotter som jag tänkte mig att han skulle få bli rik av ;)


grattis alla pappor!

helgens jobb

Mina helgjobb + fredagsjobb:


image951
august - konstnär

image952
bbk handboll

image958
handboll - kroken

image953
föräldraledighet - debatt

image954
invigning på kulturhuset

image955
jill jonsson

image957
rickard wolf

image959
lego-race på teknikenshus

Jobb på kurren


Det är då ännu en dag på jobbet. Ska på jobb till mjölkudden snart..  Sen universitetet på press-träff med Jacki. Läkare som ska skriva ut motion  :)

Uppdaterar väl lite mer sen, ska nog hinna med och ta en sväng förbi make up store och köpa upp resten av presentkorten : )



image950

gå gå gåååååå

Ojoj idag har det varit ...

  • Träning med sara
  • Promme med Sandra F   ---->   fika hos sandra med ciabatta mackor 1000 pålägg och te, så gott så vi doooog!! (movie nästa vecka med sockerkaka ;)  )
  • Krille kom och hämtade mig och vi for till björkelund och fixa med hans skoter och blev bjudna på hemmagjord pizza.
  • Kvällspromenad med Sara, superlång :)

Blir att jobba extra på kuriren imorgon, jobba dag och sen ska jag fortsätta på kvällen och fota en konsert med Rickard Wolf och kanske även Jill Jonsson, kul! Pappa har en skiva med han så jag tycker han är lite små bra ;) sen att han verkar lite peddo och ser lite sliten ut är en annan sak ;)

take care



image949


Tindra + Kennet

Dagen har sett ut så här:

  • Vaknade klockan nio
  • Mamma och pappa kom och skjutsade mig till bilen
  • For några ärenden på stan och for sedan och tränade på step in, solo :)
  • For hem och damsugade med hjälp av min assistent tindra ;p (mogge gömde sig)
  • Följde krille till jobbet då vi sedan promenerade hem därifrån, samma som igår...
  • Hem och laga pytt i panna och god sallad
  • Badet och träna/bada med kristoffer..
  • Till åsa och busa med lissarna tindra+kennet =sant.. Såg grey´s :)
  • Hem och fixa tvätten med snutto, nu soooova!


image948
tindra och mogge är söta mot varandra ;)

Vilken härlig melodi..


image947
jag och min käresta




Imorgon ---> promme med sandra halv nio, step in med sara 10, vad har dagen mer att erbjuda?? :)


sminkning

  • Ojoj idag har jag och linnea hunnit vara hurtiga och tränat på step in
  • Jag köpte mig en mossgrön eyeliner från noba (155kr) på kicks, assssnygg!
  • Kristoffer och jag har promerat hem från hans jobb
  • Handlat frukt, grönsaker osv på kvantum (OBS 10 st kiwi´s för 10 kr = asbilligt!!! så det spelade ingen roll att jag köpte 6 st från supermarket i förrgår ;) !
  • Ska ut och prmenera med emma e nu, ennan vi ska bege oss och kika på handboll på hilders, lina och dom spelar och jag tar med emma för hon är så kul (och för hon skrev i sms:et hur mycket hon dyrkade handboll) hoho DIIIVA! ;)


Visst sa jag att jag var på make up store igår och köpte lite för min presentkort? En svartglittrig mascara och en guld + en puderboste! SNYGGT!!!



image945
här glittrar jag och har mig?! ;P



      

haha roligt jag har ne nu springar jag ut på promme ;)


Bilder från kalaset

Petra och Kristoffer 20 respektive 24 år!
Hurra, hurra, hurra!


         



     
     
     
     
     



image927


hahahahahahaha det här var ju bara den roligaste bilden ever.. johan tänker klämma mig på bröstet???!! hahahahaha fan va kul det var!!! kvällens bild :D jag dör.... (obs egentligen är det flaskan han tänker ta av mig) :P



image942
Skål för ett bra kalas!

födelsedags kalas


Lördag var det då fest för hela slanten, alla nära och kära på samma plats kan inte bli fel! Tack alla för alla fina presenter! Blev singstar, 7 presentkort på make up store (!!!), hårspray, 5 l vin (kanske 1 liter nu när det blev mycket bortbjudet under kvällen), bad grejer och massa ljus osv! Thanks!

Jäkligt kul kväll med skojjigheter, singstar! Mindre roliga grejer också, bråk osv men det löste vi tjejer och sen blecv det bastu, jag och emma sjöng avslutningssånger .. haha kul! (var vi och krille dom enda som tyckte)

Åh igår fyllde man år då! Söndag, huvudet höll på att sprängas vid åtta-tiden, men efter en huvudverkstabelett och tre timmars till sömn till, mådde jag som en prinsessa ;)

Jag och krille hade mysdag, erika, och vi for och köpte hem pizza, sen gick jag och krille på promenad, hyrde film, åt fruktsallad och praliner ;)

Nu jobbar jag, är en lugn dag!


Var på stan med erika nyss också, sen när jag lämnat henne gick jag in på intersport och fyndade det bästa ever!!! 2 stycken 4 kg hantlar för 75 kronor (ordinarie pirs 300 :-) !!!!!! YEEES glad att fynda gott!

Kristoffer 24 år!


Nå igår var det jobb, hade bara ett jonn så var en rätt lugn dag :)

Vr på hantverks messan med janne, passade på att köpa praliner!!!! ;) mumms

Mamma och mormor kom sen förbi och fira oss (krille fyllde år igår, jag på söndag) Fivk en damsugare, ultra tyst, och tre skålar av mamma och pappa, sen av mormor fick vi tusen kronor var :) Trevliga presenter!

Sen for vi och handlade snask till ikväll... chips, läsk osv...


Nu ska vi fixa inför kvällen, blir mat från chili chili med erika, krille, jojje, emma, johan... sen kommer folket klockan 18. Blir fest, bastu mot kvällen och lekar...

can´t wait!

Grattis till kristoffer i efterskott!
ha det bra!

kräk-katt

Då är man på jobbet igen, om en timma blir det paus och butiken bjuder oss på hamburgare från frasses ;) mumma. Har hunnit fara på step in och träna på rasten, lagomt lungt ;)

Imorogn kommer mormor och mamma med co och fikar för krille fyller 24!!! (ska dom inte komma när jag fyller år?) haha krilles päron var och fikade igår iaf, vi är för upptagna för att ta hem folk på rätta dagarna. Eller rättare sagt så kunde dom ej komma då :P

EN DAG KVAR! RESPEKTIVE TRE DAGAR KVAR!! :)

Dom tog med sig sin katt alfons som passade på att spy vid blommorna och sen även på soffan, kattfan ;P Han blev så orolig när tindra följde efter honom överallt att han mådde så dåligt... : //

guld

Nu sitter man på jobbet. Har bokat in lunch hos mormor klockan ett, får se om emma har tid att träna vid två, vore toppen ;) (min rast på 3 h är då)

Haha drömde att vi hittade ett hus inatt. Kostade typ 160 000, svinbilligt, men ja det var ju bara en dröm men men.. sökandet fortsätter ;)

Målade en ram på en tavla vi har i förrgår, guld! Assnyggt blev det iaf.


Ni ska jag ringa linskunder ;)

take care!

RSS 2.0