27 Juni - Onsdag: Humorn på topp


27 Juni - Onsdag - Humorn på topp!


Idag jobbade jag på synoptik 0900-17,00.



Slutade en halvtimma tidigare för att fara till luleå och köpa en ny klocka. Råkade he min andra i badrums golvet. Blev en fin spricka. Så! Köpte en ny likadan ;P Halva priset ;) Var jag Kristoffer och Tobbe som gick på stan. Tobbe hittade sig hållare till sitt nya bio-system!
Sen åt vi middag på Max. Utanför där vi satt och åt var det väldigt mogna småtjejer som satt och sög på uppblåsta komdomer + småkillar som satt och sög på uppblåsta kondomer, fyllda med coca cola. Det var så coolt så jag nästan dog. :P Nee, var bara sjukt pinsamt i mitt eget tycke, men dom verkade ju ha kul :P



Det här är humur på höööög nivå ;)

 
Åsa är lik Donatella Versace ;)


 
Katarina är lik Bette Midler ;D haha

26 Juni - Tisdag: Synoptik debut (igen)

26 Juni - TISDAG Synoptik debut (igen)

Vaknade klockan sex när Kristoffers väckarklocka satte igång, men idag hade jag turen att få sova lite extra länge. Klockan åtta stälde jag klockan på för att gå och göra mig i ordning till jobbet, som idag var Synoptik i Boden.
Jobbar 9,00-17,00, När jag slutat ska jag och Kristoffer gå på stan en sväng. Kolla om vi hittar något fynd på Hemtex.

Sen fick jag ett sms på lunchen att mitt ellos paket hade kommit till Kvantum så ska fara förbi där sen och bli en tusenlapp fattigare. Åh helt galet vad jag har shoppat kläder på sista tiden, men då har det ju varit fynd också. Som Kristoffers mamma skulle ha sagt, jag har tjänat ruggigt med pengar" ;) Åhlens-fynden i Piteå på midsommarafton, rean på Ginga och H&M jag hittade igår. H@lens paketet som jag fick till kvantum igår, 500 kr för kosslurar, camobyxor, linne och shorts :) Och nu.. sviiin mycket kläder för 1031 kronor, två jackor, två koftor, två huvtröjor, två tenniströjor, ett linne, en BH och ett par leggings... och var det något mer?

Kristoffer och Johannes R kom iaf förbi synoptik kvart i fem, partade med dom till man slutade och sen gick vi på stan, bland annat hemtex. Pratade lite om helgen (iiiih kul) Tipsade Kuriren att skriva om Robertssons mammas allergi. Skulle ringa henne i måndags för hon ville säga lite till saker och så, men fick inte tag i henne. Haha och nu när jag träffade robertsson så hade dom redan varit där och intervjuat henne, fan va snabba dom är. Men kommer vara kul att läsa om det i tidningen, min lilla egen skapelse känns det som ;)

Sen när jag kom hen provade jag alla kläder och for förbi mamma i hampis, visade lite fynd och vi beställde lite mer, och bör en tröja i fel storlek. Sen köpte jag lite fonder ;) Så nu tusan ska dom stiga, annars blir jag arg som ett bi, mina sparpengar vill jag inte ska försvinna upp i rök ;)

For därefter förbi step in och tränade i en halvtimma, styrke mestadels. Måste komma igång igen, fan där ett tag var jag typ och träna 6 dagar  i veckan, nu typ en eller två. Blir så lätt så när jag jobbar så mycket. Men vill komma igång känner att musklerna blivit till annat :P Så går det när man har arm-komplex :)


-  Min söta åsa vill jag få glad igen...
-  Komma igång med träningen
-  Boden alive i helgen och de måste bli bra väder! Fre - tjejerna, lör - klassen!


25 Juni - Måndag: Kurirenjobb


25 Juni - Måndag - Kurirenjobb:


Jobbatkuriren idag. Haft ett jobb idag med MAGGAN! Så kul att hon kommit tillbaka till kuriren nu :) Vi var och träffade massa komfirmander som har haft ett läger i tre veckor! Ska svart iväg på en pressträff med ingela. Så har varit en lugn dag, kunnit med att springa på stan och fynda lite kläder på rean :)


     


Och även fylla i den här bloggen som man inte hunnit med under de senaste dagarna :)

Jag längtar till helgen så jag dööör! Boden alive och klassfest! Blir fest både fredag och lördag. Sen blir det nog midnattsfotboll på torsdag :)


Åh jag tycker om kristoffer ;-*

24 Juni - Söndag: Gummibåts safari

24 Juni - Söndag:

Vi gick upp och la oss i solen och njöd av det underbara vädret, men först for vi en sväng till kvantum och köpte frukost, baugette och skinka :) Krille tvättade bilen medan jag låg och glassa. Därefter fick krille en fix-idé att vi skulel åka gummibåt. Och ja han letade rätt på årorna ett bra tag men sedan var vi på väg, traskandes ner till träsket. haha. Och gick ju galant, vi tog oss ner i båten, krille paddlade som en prins. Vi låg på vattnet och solade i 1,5 timma. Superhärligt och skitkul :D Det ska vi göra om, hihi :)


image213


Sen for vi och skjutsade lina till johanna och for sen hem till mamma och pappa i hampis, blev bjudna på oxfile, pommes, sås och sen rabarberkaka haha vi åt upp hela ;) Sen fickade jag lite i rabatten och  dog för tilde var så söt och charmig när hon hade lagt sig mitt i liljekonvaljerabatten :D

Mätta och belåtna for vi till step in och tränade i en halvtimma. Kristoffer hade ju sin sista dag där :)

For sen till lina på kvällen och såg film och mös hon, jag och lovisa. Vi såg filmen " Marie Antionette" (?) Den var bra..... :)


Hem och sova!


           

23 Juni - Lördag: Midsommarhelgen

23 Juni - Lördag - Midsommardagen:

Sola, se på lådbilsrace och vänta på hamburgare. Krilles päron skulle bjuda oss på lunch. Men dom var kanske så söliga, tog mer än en timma till vi fick maten, då hade dom glömt att göra tobbes stora hamburgertallrik så han fick maten senare. Sen när jag skulle börja äta hamburgaren så upptäcker jag att det inte fanns någon hamburgare mellan brödet. haha hur sämt kan man bli???? :P



          

   




Nåja sen började vi packa ihop och behav oss hemmåt till boden. Väl hemma for vi till björkelund och matade katterna, sen ut och åka inlines!! :) Var regält med folk på MS bränna. Träffade kattarina tamm från synoptik som var påväg dit med sonen och mannen :)


     


Sen hem och basta innan man gick till kojs i björkelund



22 Juni - Fredag - Midsommarafton
:

Vi vaknade kring tio tiden cirka. Var fint väder och upptäckte att Kristoffer hade glömt att packa ner en del av de saker jag sagt :P haha så for in till stan och skulle hitta nå shorts iaf. Meeen, var som sagr typ ständt på alla affärer så var ju svårt att hitta det. Men Åhlens hade rea (och öppet) så fyndade mig en gul långärmad tröja och en ljus orange t-shirt :) Sen for vi förbi dollarstore och handlade upp 410 kronor ;) Var nååågot bättre butik än i luleå :)

Köpte en mjukglass och for till sikfors och åt lunch. Såg midsommarfiarandet på första parket på en filt vid husvagnarna (tobbe och lenas och deras vänner thomas och lena.)



   
   



Sen gick vi och bastade innan kvällen. Haha fick basta med massa nakna gubbar :P Men men blev lite mindre folk mot slutet och vi kunde sluta trängas :P Sen duscha och fixa iordning sig för kvällen. De blev grillat till middag: oxfile, potatisgratäng, räkor och två såser, asgott!


image174

      


Sen blev det lite drickande, vindrickande för min egen del. Lite volleyboll försökte jag och Krille fixa men vi sög rätt hårt. haha sunnie lekte med thomas och lenas prydnads gruda och volleybollen. Erika banga att komma förbi. Blev sen ett varv runt campingen och sedan pubben. Krilles pappa bjöd på cider, asgod och iskall. Träffade mammas arbetskompis där. Jonas sjöng. Jag fick dansa hyperdans med jonas, haha. Många bodensare var där. Där utav några som var stökigare än andra.


     
         

I säng vid två.

21 Juni - Torsdag: Sista dagen för veckan

21 Juni - Torsdag -  Sista dagen för veckan


Idag
är det som tur är min sista dag på jobbet, efter 11 dagars konstant slit (?) är det äntligen dags för lite välförtjänt vila, i tre hela dagar. Midsommar i Sikfors!

Dagen har förövrigt varit lugn.. Jag var med Martin på en pressträff. Några socialdomokrater hade blivit utslängda från strand galleria, vilket dom inte får bli, för dom har rätt att stå där. Ja var ju kul att jag visste om personen dom pratade om, Göran Millbert hade dom pratat från polisen som sagt att dom får vara där. Kussens man :) Då blev det lite intressantare!


Annars varit och letat vilsna ankor med Madde, haha tur att vi letade i andra sidan stan också. Men! Vi lärde oss ännu lite mer on luleå stad :D Sen var jag och ingela och letade efter en villig körskola, men ingen ville vara med på bild, sunkigt.

   



Tror minsan att min älskade lina har tagit sig hem från bulgarien nu med sin klass, var så länge sen jag såg henne nu så jag blir galen. Var ju till och med sorgligt att lukta på texet-salvan jag lånade av Krilles mamma. Det är bara LINA som kan lukta så! ;-* Eller salvan som kan lukta som min lilla sötnos :) Miss her...


image137
Jag dööööör, finns det nå sötare på denna jord?? Hon är som en blomma.


Kristoffer kommer hit till jobbet och hämtar upp mig krign halv sex. Blir kul, kanske vi far och äter något. Ska ringa han snart så jag är säker på att jag får med mig allt ´jag ska ha. Kanske vore smart att ha packat allt igår men ja man skulle klippa Kristoffer och träna så blev som inte så mycket tid över för det :p Slängde som snabbat ihop en liten hög så han får och göra efter jobbet han ;) Meeen, han har ju fått hjälp av Tobbe N på jobbet så det ska han klara av :)

Sen far vi iaf iväg till piteå mest troligt och tankar och åker därefter iväg mot sikfors. Ikväll bler det nog lugnt, kanske promma med hundarna, kanske får med Tobbe och Lena på lite spel och så :)


Lina!!!, Erika och Kristoffer i mitt hjärta! + Mamma såklart. Utan henne vore jag inget.

    

  





Torsdagkväll kom Kristoffer och hämtade upp mig från jobbet. Fick vara här lite extra, till klockan sex för att vara exakt. Men jag hade att roa mig med undertiden. Satt och kolla vilka kändisar jag och mina kompisar var lika ;)

www.myheritage.com

Petra: Jena Malone 73%
 
Alyssa Milano 73%
Robin Wright Penn 72%
Angelina Jolie 71%
Amanda bynes 70% osv...


Erika Boström:
Adriana Karambeu 90%
  


Moa Nygren:
Jessica Simpson 86%
 

Lina Hällström:
Jordana Brewster 83%
 


Sara Müller:
Charlize Theron 80%
 


Haha så mycket kan man roa sig med på så kort stund ;) Gick på stan en sväng också, hade inte allt för mycket att göra ;P Sen tog vi bilen och körde mot piteå. Första stoppet blev norrfjärden. Köpte typ 2 kg godis, haha. Tankade full tank också för bensinen var billig (9,69kr/l) Sen fortsatte vi mot sikfors. Var där kring sjutiden och fick middag, parisare :)

Vi gick på promenad där vid älven och tog det mest lugnt. Vi skulle ju sova i kristoffers föräldrars husvagn och fick till och med sova i "dubbelsängen" tur att dom har en tråååkigt stor husvagn ;)



image159

               

20 juni - Onsdag: 4:e gången i rad!


20 Juni - Onsdag - Kuriren:


image113
Dagens framsida på Kuriren. Föräldrar som är oroliga över att sina barn ska fara själv till skolan.

       

Fan va chill, ska fortsätta denna trenden i sommar tror jag. Så kul att få förstasidan. Det är ju typ den enda bilden som folk lägger märke till. Och ser vem som fotat (vissa iaf, typ mormor som är lite halvblind när det gäller sånna saker, ouppmärksam?)

Annars idag då, ja varit och fotat med Elin en friskvårdsstipendium utdelning. Ska snart åka iväg och fota sommarradio med ingela, och senare idag ska vi även på en presskonferans :P

Ikväll ska jag nog få med min min prins och träna. Om vi hinner. Ska nog klippa honom och så får han färga mitt hår, vill inte att det ska vara nyfärgat till boden alive, det är aldrig snyggt :P På mitt huvud iaf :P

Dagens jobb blev så här:


         

En kul grej dök även upp nyss. En ringde från tidningen Land och villa köpa en av mina bilder som jag tagit på dem som komfrimerade sig på F21. Hoppas dom tar mer än en. Då blir det lite mer klirr i kassan! :) Me like! 

              

image129

19 Juni - Tisdag - 4:e gången i rad:


image114
Kurirens farmsida tisdag. Barn på cirkusskola!


Yees, etta-bilden tredje dagen i rad :) kuuul! Men men mindre nöjd med bilden på insidan. Kan nsd fotograf bara sluta titta in i min kamera och bry sig om sitt eget. Aja, inte jag på bilden så gör inte mig så mycket, förutom att det ser stört dumt ut. Men, men jag la bildvalen på Martin så :)

Idag blir det jobb för fulla muggar först fota en konstnär som ska bygga en mur i stan :p Sen träffa föräldrar som vill ha ett bullerplank och sen ännu ett konstjobb + ett jobb i alé med ingela. Får se om det blir step in och fota svettiga hockeyspelare eller om eija hinner tillbaka och tar det :) Kommer jag nog inte att hinna! Fått så himla mycket idag..

Haha seriöst.. så många som är ute på jobb att martin måste ta taxi till vårat jobb klockan tio.. Jag hade turen att få en annonsbil :)

       

(Martin, från argentina som sommarjobbat förra sommaren med mig och så nu även i år, han är tillsammans med en nyhetsuppläsare med lite utlänskt namn på TV4!!!!! Så coolt, vet ej vem det är men jag och Kristoffer har våra aningar, isf är det sjukt coolt!!)

När man kommit hem från jobbet (trevligt att ha sara med på bussen, som har börjat jobba på jeans terminalen)
Gjorde mat till mig och gubben :P Stuvademakaroner och bacon. Sen kom Sara förbi och hämtade mig och vi körde med beige-limosinen till sävastön. Moa skulle ha besök av Johanna Holma som skulle visa Mary Key´s produkter. Hade inte planerat att köpa något men bleb lite frälst. Ska tänka på saken ett tag till. Hade inte förväntat oss så mycket jag och Sara, men när vi kom dit var det ju hur många som helst där.. Erika, Moa, Lisa och Johanna. Johanna hade versta visningen då vi fick pröva alla produkter, smink, krämer och rengöringsmedel :) Sen blev vi bjudna på godfika, blev lite mätt :)

Sen hem och sova!


18 Juni - Måndag: Uppe med tuppen och Kurre-Kurir?!

18 Juni - Uppe med tuppen och Kurre-Kurir?!



Idag var det upp och hoppa klockan sex. Trodde först Kristoffer skämta när klockan ringde. Meeen, insåg snart att det var en Riktig mardröm. Var trött men jobbas skulle det. Har fått vara på två jobb idag, lagomt lite, skönt :) Första var cirkusskola för barn. Det andra var komfirmander på F21.


image108 

     



Slutar halv sex idag.. Sen ska jag och min kära fara och träna. Idag startar hans kort "pröva på vecka för vänner". Den här gången Robertssons! Får se om vi väljer stan eller nordpolen. Vet att Kristoffer har en liten för kärlek till badhuset :)


Måste komma igång med träningen nu. Har lite av sackat ihop. Som det lätt blir när man jobbar var eviga dag (och där ibland kväll). Sen blir det mycket snabbmat när man inte har direkta lunchtider på Kurren. Men idag var det nog den godaste chilicorncarne jag ätit i hela mitt liv. Plus i kanten för det petra!

Hm tror jag ska ta kontakt med min träningskompanjon och se till att vi gör oss ett riktigt träningschema för sommaren :) Krille förjat ju bli på G ocks. (åhhhhh ja va kul) :)


Nu blir det vänta en stund, sen på stan en sväng och till busstationen och byta busskort.


Take care!


/Petra


17 Juni - Söndag: Flygning, trav och fotboll!

17 Juni - Söndag - Fotboll i Boden:


Fick far mig till Luleå en halvtimma tidigare än vad som egentligen var menat, extra pengar ja tack :) Blv ännu ett snabbt jobb med Madelene om fiket på udden, har fortfarande inte kommit fram till vad det egentligen heter :)

Sen fotboll i boden, BBk mot några vit-blåa :) Helt okej i underhållande-skalan. Kanelbullan höjde det kan jag ju säga.


   

Nu sitter jag och redigerar lite extra. Väntar på att klockan ska bli elva så man får fara hem och sova, är sååå sliten. Har ont i huvudet och är trötter :(

och upp och jobba igen imorogn klcokan halv sju.... skjut mig. can't wait for midsommar!!!!!! halleluja! 


16 Juni - Lördag - V75:


Gjorde ett snabbt jobb med Madelene på webben. Dom hade en jubileums träff en klass som gått på flickskolan i Luleå. 50 år senare.




Sen var det tarv, trav, trav. I tre hela timmar :p Tur att hästarna var söta att titta på. En som hade tungan utanför munnen och så (GULLIGT) Erikas mamma, sandras syster och anna var ju där :) Sen tillbaka till redanktionen och göra ut bilderna.


image106   


Fick även fota när kuriren gick ut med ett pressmeddelande att vi ska gå ihop med NSD. Inte allt för många glada miner här inte.

Sen tog jag mig hem. For till Anna och Erika där dom var och såg film. Erikas favvo dansfilm :) Följde sedan med Erika och hämta upp hennes mamma på western farm. Hahaha och vem var inte där om inte åsne-åsa´n min :D hihi. Kul att se min arbetskompanjon, är fortfarande ännu en vecka kvar tills vi ses igen i shoppen :)






15 Juni - Fredag - Pingviner, Flygning och rytmer :


Började jobba klockan halv nio. Jag fick fara till teknikenshus och fota på en utställning som en fotograf skulle ha. Han hade helt underbara bilder, pingviner! Bilderna var otroligt vackra verkligen. Fick med en av dem på porträttet jag tog av han.


image72



Klockan 10.30 bar det iväg till nästa uppdag, jag skulle på åka ett litet plan på F21. Var så himla härligt. Elsa hade skrämt upp mig med sina historier om när hon var upp, och tomkräktes ett antal gånger för hon mådde så dåligt. Men, när jag väl kom upp så fick jag uppleva det och var inte ens nära att må illa :)


   
   

                   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    

  

Fortsatte sen på teknikens hus. Streetjam uppträdande av barn. Musik av skräp helt enkelt. "rytmen finns i luften".

  


Men nog blir man då gladast när man kommer hem och får tillbringa tid med kristoffer. Vi fettade pizza och såg film.



 


 


14 Juni - Torsdag: Press-missar och annan gojja

14 Juni - Torsdag - Pressmissar och annan gojja:


Dessa dagar består av dagsjobb. Jobbar 8,30-17,30 på Kuriren nu ett tag frammåt nu, till midsommar rättare sagt. Igår fick jag fara ut och fota presskonferenser mest hela dagen kändes det som. Var mekanikdagarna så fick mig en bild på en herre där ifrån också. Comfort hotel och handels konferens.

Denna dag då? Ja började med att vi hade en nyhetschef som vara lite putt över att redigerarna satt in fel bilder till fel texter. Bodenjobben jag gjort om hästar var istället Andreas hästjobb han var och gjorde i rutvik igår :P Hm, synd att dom inte blev publicerade men kanske kommer nån lite bild imorogn som rättar upp dagens misstag. Tosser måste vara munter :p



Ska strax gå iväg med Elsa till den Gula pevaljongen(?) på storgatan. Där är det någon slags av skattjakt som vi ska ta oss an. Övriga dagen har jag bara fått ett annat jobb som är sommartoppen, skulle vara lite pix :)


     



image60
Mogge och Aischa(?) håller i sommartoppen 2007



   

Ser fram emot midsommar. Då man får lite välförkänt ledighet. Torsdagkväll kanske man ska säga istället. Jobbar nu 11 dagar irad. Vi får se vad jag och Kristoffer bestämmer oss för att göra på midsommar. Om det blir att hitta på något med vännerna eller om vi tackar ja till inbjudan vi fått av hans föräldrar att komma ut till sikfors och äta godmat, sova i husvagnen osv.









En (min) historia om skor! (!!?!!


  • Jag köpte mig ett par tofflor igår på Team sportia. Jag tror vi kommer spendera mycket tid tillsammans i sommar. Dem var älskliga.
  • Den förstapunkten (ovan) fick mig att lägga tankarna att göra upp några extrasulor. Förstår inte om det är skorna eller mina fötter det är fel på. Ett problem efter det andra. Nu har det kommit till att mina hålfötter är höga som broar, vilket leder till.. hmm som min mamma uttryckte det: jag springer förmodligen som pheebee(?) i vänner :D haha inläggssulor här kommer jag!! Kanske det inte syns, men det känns, och det kan ju inte finnas några positiva fördelar med att känna att man sluttar innåt :)
  • Varför börja tänka på detta och lägga tid på något så ovesentligt. iaf för någon annan att läsa. Men mina fötter blir nog glada åt min avsatta tid, då blir jag nog glad jag med :)





Jag kanske bara måste sluta leta skor helt enkelt, börjat blir lite skotokig känner jag. Men det finns nog inga perfekt skor för mig. Vi måste ha öppna armar för skoskav och ömmande fötter.

helvete :)



   


Tur att han har de sötase pojkvännen i världen då i alla fall. Så man har något gott att trösta sig med :) Kan verkligen skratta mig lycklig att han har hittat prinsen av alla prinsar, eller kanske han hittade mig? : ) Vi hittade nog varandra hur som helst.

image71

Han är drömmarnas drömmar. Vem kan ogilla en kille som..
  • Diskar, städar, plockar och donar. Hela tiden, all the time. (meeeer än mig, med betoning på meeer. Ops.)
  • Älskar indredning, köpa saker, fotografera, kameror och fixa med bilder/PIXBOX.
  • Helst av allt ser: desperate housewifes, greys anatomi, girls on the playboy mansion, CSI och prodject runway and so on.
  • Följer med sin tjej när hon vill gå ut och jogga (titta på och fota under tiden men i alla fall) :)
  • Är med på att promma och inlines i det fina sommarvädret.

JAG ÄLSKAR DIG.


image61

11 Juni - Måndag: Helgens bravader

11 Juni - Måndag - Kuriren jobb:

Jobbar på kuriren idag, har det lugnt, ska iväg och ta bild på nån hyresrätt där folk på bottenvåningen gör uteplatser, sen till boden och fota nån kvinna :)



Puss och hej så länge!



10 Juni - Söndag - Inlines och cirkus
:


Vaknade kring halv tov, hade i tankarna att ligga kvar och dra mig med söt men upp snabbt när jag fick panik och kom på att anders ville att jag skulle göra ut fotbollsbilderna kring tolv :) Så kirrade det och skickade iväg dem, se fick jag göra varma-mackor till mig och min karl ;P Gott att sitta på balkongen och äta i varm-solen. Vi satt där och lapa sol ett tag innan vi tog på oss våra inlines och for en sväng. Skulle kolla på cirkus djuren men dom kommer väl troligen idag :P

        

Fotade lite och sen for vi hem, höll på dööö av törst. Vi tog istället och böt dom mot bilen och for och köpte mjukglass och satt på stan och gotta oss.


image59



Sen for vi till björkelund där det skulle bli middag :) Men medan vi väntade gick vi ut med Sunnie och skulle ta lite kort med nya objektivet :) haha vi fotade fiskmåsar som blev tokiga på oss när vi gick nära vattnet med sunnie när de hade sina ungar där, kom och skulle skrämma bort oss, haha men var bara jag som var rädd och sprang runt, haha fan va jag hatar flygande fåglar :P Fick springa till krille, haha dom ville nog bajsa på oss mest :D Men krille fotade på, var bara nån meter ifrån oss :)



Sen in i skogen men tusan var mygg det var, sunnie hoppade ner i en brun-äckel-vatten håla unger en bro. Hon blev smutsig och jävlig, men men älskar hon vatten så gör hon :P Sen på vägen tillbaka började hon busa med en lite annan hund, och då blev hin helt galen, hon studsade runt som en kängru och fånade sig, men kul verkade dom ha :D

Middagen bestod av grillat kött, grillad ost och potatisgratäng, mumsigt :)

Sen beställa sjukt mycket från josefssons, billigt! Film från shell och sova!



9 Juni - Lördag - Western Farm
:


Jobbade på Kurren 9-18. Var med Annelie på svartsödagen, stickning på stan och sen blev det även lite fotboll, luleå FF-antnäs.

Tog bussen hem och sen var det att göra sig klar för farmen :) Linnea, marcus och Jonas kom förbi. Vi for till kvarnängen och spelade kubb, ett dåligt kubb för den delen, jag och linnea looosade med betoning på totalt, fullständigt :P Sen tillbaka till lägenheten och dricka lite.


image55


Sen skjutsade krille in oss till farmen. Jag köpte en entrebiljett av micke för en hunka. Så blev ju lite billigare :P Sen sjöngs det dansades och trängdes. Var inte snäll mot min mammas skor iaf, jag hoppas hon inte var rädd om dem, annars får det väl bli skomakan, dålig petra! :)


         


Blev där till två iaf, sen hem och sova.



8 Juni - Fredag - Studentdagar:


Studenten för alla söta barn, Lina, Anna, Linnea, Johanna, Mirja, Emma, Amanda, Xandra osv osv osv. Jag jobbade på synoptik tikk tolv, Erika och Linnea kom förbi och vi köpte lite blommor och traskade till björknäs för att ge de lyckliga studenterna lite blommor :)

image47
Emmas underbara bild!! Gah så vackert.


Jag och erika med våra kameror ;) Vi traskade sen tillbaka till stan när folket börjat bege sig till sina respektive vagnar. (aj stackars fötter som fick stå ut med klackar) Vi Stod längst stadens gator och beskådade alla. Vi fick en liten öldusch, men what a heck, vi hade läst våra tjejtidningar väl, lite öl i håret är ju rena skönhetskuren va ;P Fan.



   
Erika och Emma hade fina bilder...



Jag och Erika tog sedan och körde till familjen Hällströms håla i hampis. Där bjöds det på god mat och fika. Hela tjocka släkten var ju där, ja.. och lika så jag, som valigt, som allid, sen barnsben ;)

Lina, Erika, Lovisa, Åsa, Robert, Lena, Carin, Gun, Vidar, Annika, Axel, Ingela, Anita, Wilma, Micke, Kristoffer!

Sen var det lite lugna puckar, studenten somnade och vi var ute en sväng.

     

Kring halv sex tog vi lastbilen och for hem, jag, krille och erika :) Vi filmade mogge med strumpan :P höhö och såg på tv och käkade pizza ;) Sen for vi till stan och kollade hur livat det var, lina var livad ;) Erika följde med till boddan men jag som skulle upp sju dagen därpå tog det lugnt, jag och krille, danna och jimmy for istället runt på stan. Vi fotade lite poliser och slagsmål :)


        



image46

5 Juni - Tisdag: Kungaträff, bal och jobb

5 Juni - Tisdag - Luleå balen:


Idag är det kuriren som gäller igen, ska fota nå miljögrejjs och sen ikväll är det bal som gäller, kul att se emilia och allt ;) 12-21 blir det :)


Johan och Lena på bal!

och imorgon.. är man ledig :) chill, för nu är det ett tag till jag är det igen, för om man inte jobbar halvt pass jobbar man vanligt eller dubbelt :P Blir nog nästa vecka som jag typ jobbar 8 eller 11 dagar i rad :P



Nu idag kommer mitt nya objektiv som jag fick av pappa i julklapp ;P
höhöh vi segade det lite, visste inte vilket jag skulle ta osv, men nu
kommer det, fan är redan en dag sen, nåja nu får krille kul när han
kommer hem från jobbet. Han längtade nästan mer efter det än jag ;)
min lilla foto-nerdisch ;)




Annars då, lite prommisar imorogn, och kanske jag och kristoffer far och badar, om jag får han till alder eller om det blir nordpolen :) Annars kanske tripp på stan och mysa, nu nrä vi är lediga tillsammans :) ska bli kul!



Älskar mig kristoffer, du är mitt allt. Min bästa vän :) Du och jag mot världen.




4 Juni - Måndag - Tacos på altan:

Jobbade på synoptik 14-18 på måndagen. Prommade innan dess med matilda en timma i solen, sen satt jag i solen och var och handlade :)

Sen var vi och åt middag hos kristoiffers päron, tacos ute på altan, så härligt!




3 Juni - Söndag - Kunden på Hindersön:

Jobbade söndag, fick fota kungen : ) Åka båt till en ö och njuta av sommaren. Kungen skulle på stadsbesök i luleå och göra lite olika saker. Var en trevlig dag iaf, en kul merit och varmt som satan. Kul att man fick åka båt gratis, men visst nog är man nästan unger 16 år ;)

Promme och glass på stan. 26 grader ute när jag kom hem klockan nio på kvällen!!! Är detta himelriket, vi bokar in detta väder till boden alive iaf, och klassfesten :) lördag!


       





2 Juni - Lördag - Bal-tider:

Jobbade 9-12, sen for jag till lina och fixade hennes balfrisyr, hon blev så fin, som nsd skrev, en snygg bil med ett snyggt par framför, snygglina :)


 


Sen var det ferre hos mig på kvällen, men skulle upp sju dagen efter så blev lugnt för min del, moa, sara, lu och erika partade dock, och gick på krogen sen. De skulle sova över men blev ändrade planer, krille var ju på personalfest och var för full för sitt eget förstånd :P Han hade inte hört vad erika sa när hon ringde, han hade glömt sin nyckel i en bil och stod och ringde på dörren halv fem, älskar att vakna av sånt :P haha knäppisen :P Blev liet störd sömn där ja :P

           


Fotograferna:
     
image42


1 Juni - Fredag: Synoptik, Kuriren och Bal

1 Juni - Fredag -  Synoptik, Kuriren och Bal


Så, snart är det slutjobbat på synoptik, tråkigt, åsa kommer man sakna, våra morgon prommisar och allt snack :) Vi var på samma nivå ;)



Har iaf beställt lite demolinser och sen 1-dags linser med färg, blir ju bra. Fast blir med lite styrka, jan-erik var ju tvungen att hitta ett litet synfel, visst var det så?! :P blä

Sitter på kuriren nu, har gått bra ikväll, båtvisit, pejling, trav och fotboll. Känns bra när man får en sån perfekt bild, en kul en med just den rätta personen! :) Ska fota kungen på söndag, synoptik två timmar imorogn, belev idag trots att vi egentligen inte hade tänkt det ;) Fan vad jag jobbar och har mig :P Kommer dö efter denna sommar. Men maggan ska jobba på kuriren, bättre kan det inte bli ;)

Ska hem till min älskling nu, saknar han :)



Bal imorgon, så synoptik 10-12, hem till lina och fixa hennes frilla :) Sen se balfolket :) Upp klockan 7 på söndag, gilla övertid här, typ 250 kr timmen eller så är det så mycket extra i timmen :P haha... okej, är nog det första.. men drömma kan man ;)



nu pyser jag!



puss puss

RSS 2.0