Familj utan el





Detta blev resutlatet av gårdagens jobb då personen i fråga inte ville ställa upp på bild.
Jag börjar ju bli van vid dessa typer av bilder ;P Siluetter hit och siluetter dit :P


Men gud va hemskt ändå.. hur länge skulle ni klara er utan el eller vatten? : /

FOTOIDÉ



Sitter och kollar som sagt på modellbilder.se! Så sjukt inspirerande och bara kolla runt på alla ideér som folk har. SHIT
Blev sjukt suger på att fota i studion typ tränings/fitness bilder. Tidigare när jag hjälpte annelie med det blev det ju inge bra alls då studion vi lånade inte hade fungerande blixtar till digitalkameror (björknässkolan år 1800?)


Tänkte mig muskler (me like), barnolja och snygga träningskläder/sporttoppar, hantlar osv. Typ som bilderna jag tagit tidigare på Jennie i dansgruppen Bounce.







Skriv gärna om någon av er är intresserade : )  Vore superkul! (tjejer!!!!!!)






INSPIRATION! Sjukt läcker bild som är bara en av många som finns på sidan.


Nagelvård



Har hunnit med att inhandla ett nytt lack här om dagen. Eftersom mina naglar är tunna som blad och mjuka som skumgummi? ;P Så tyckte jag det var dax för ett nytt nagelförstärknigsmedel. Gick in på Kicks och hörde vilket som var bäst av opi´s alla olika varianter. Slutade med, just det - tunna och mjuka naglar! Förvånadsvärt va?
Det var iaf hinla bra. Priset också. 265 kronor var väl egentligen lite för mycket för min smak men men. Ska man vara fin med naglar som inte går av hela tiden är det bara att betala : )

Funderar på att komplitera med det jag haft från mavala tidigare med röd kort för typ 70 kronor. Är bara som ett vatten men dom blir väldigt hårda. Dock hittade jag inte igen det på åhlens men ska leta vidare :)

Choklad



Sitter på jobbet och kikar på modellbilder.se och äter min favoritchoklad. Oh den är så god så jag nästan dör. Såväl av priset som av smaket. 30 svenska kronor får man skrapa ihop för att ta del av denna underbara skapelse ;)

TESTA!

Tävling


Ett fint tvålfat från åhlens


Passa på att kika in på åhlens hemsida och inred din egna lägenhet.
Eller ta en titt på den jag gjort och rösta. Den heter "rosa drömmar" med beskrivningt Romantiskt rosa - typ :)


www.ahlens.se



allt i ett

Gårdagen var väl dagen med störta möjliga otur. Var på fotboll i kalix med Jimmy och ja, ingenting gick rätt för min del.
Allt löste sig iaf men ja kanske kunnat gå lättare och smidigare. Huvva. Nåja men som sagt, sånna dagar ska man också vara med om. Roland var iaf gullig och ringde och tog liten del av skulden ;) Men 80% var ju min egen sinnesförrvirring :)

Aja, nått annat bra är väl att jag pratat med Mats (chefen) om träningskort. Så ringde till step in och pratade med dom också. Elli skulle ringa upp mig så får jag se om det går och lösa på flera olika sätt :) Fick mitt schema idag också. Kommer nog inte kunna jobba så mycket på klarsynt som det ser ut som. Dock ska jag försöka eftersom jag bara har en halv tid som innebär många lediga dagar varje vecka (speciellt då jag vissa veckor jobbar en dag och andra 7)


Imorgon är det tänkt att jag och Moa ska träna stenhårt :) Var idag en sväng men hade lite ont i huvudet så blev inte så seriöst :P

For förbi Kvantum på hemvägen och inhandlade lite mat.
Blev en del så när jag kom hem lagade jag korvstroganoff/ris och chilicorn carne med färska champinjoner :)



En händelselös kväll på jobbet. Inget jobb att göra alltså. Men det är rätt skört eftersom att gårdagen tog rätt hårt på en.



PS. Kom och titta när kuriren möter nsd i en spännande match på lördag klockan fem :)
Jag jobbar tyvärr, men!!! Ska se till att jag får fara och fota för detta vill man ju inte missa :)


Skräpdykare















Skräpdykare i norra hamn

Catfight



Har varit med min prins till veterinären idag. Tindra har varit en sån där lillasyster som följer det klassiska mönstret - att vara irriterande och jävlig. Hon vill busa med Morgan lite för mycket, liite för ofta. Morgan med sina 5 år på nacken känner inte att han vill busa lika mycket som ett-åringen. Detta kan sluta i konflikter. Att sedan morgan fräser åt henne när han inte vill busa, hör hon ju inte.

Ett bus under gårdagen slutade så här.
Vaknade i morse och det såg inte alls bra ut. Så var bara att ställa in träningen med moa och sköta om den skadade.

Vetrinärbesök på 1000 kronor. Hon den vita är dyr i drift :P

Dresscode





Igår kom Sara, Linus och Erika förbi en sväng på kvällskvisten. Var förbi päronen innan det och började föra över lite bilder från datorn.

Ikväll blir det lite livligare. Det pratas om fest hos Saras vän Frida, sen kanske Bodensia.
Men jag har inte bestämmt mig än. Studio 54 tema med dresscode vita kläder :P Åh, ja, det kommer säkert sluta med att man är där :P

Meeen, det är för Ryan Philips skull, för han är så snygg i filmen ;P
Kan ju alltid hoppas att han råkar åka förbi sverige ikväll bara för det ;)

Ciao

Skördemarknad i Boden









Igår var jag i Boden på jobb med Lina Kask. Vi minglade runt bland Skördemarknaden i Boden. Fanns några intressanta saker. Kanske blir en tur med Kristoffer på söndag :)

Dataälsklingar



Dessa två underbara saker klickade jag hem för några dagar sen. Hoppas innerligt att dom kommer idag så jag kan börja föra över alla bilder till en och samma plats.



Externa hårddisken:

Liten, enkel, elegant och enormt mycket utrymme! Plugga bara in den 1TB (1000GB) stora externa hårddisken in en ledig USB-port och du får gott om utrymme att spara dina värdefulla data, musik, foton och filmer!
1390:-


8G USB-minne:

Att få med dig dina filer har aldrig varit enklare!
Litet, extremt smidigt USB-minne på 8GB med smarta funktioner som ReadyBoost och U3. Anslut direkt i USB-porten för omedelbar åtkomst.
299:-

Hellboy och Piteå



Igår spenderade jag hela min dag i Piteå. Jag och Marianne brjade med att åka på en presskonferens som dessa människor stod för. En dansgrupp som sammarbetade med Acusticum i Piteå. Dom pratade, spelade videoklipp och mycket mer. Men dt bästa av allt var när dom bjöd oss på lunch i byggnaden. Roligt nog var det Valdino som stod för maten på högskolan så nu fick jag änligen chansen att äta där. Min kusin Roger är nämligen delägare och ja, den har ju funnits nu ett tag men är ju inte så ofta jag är i Piteå så har inte hunnit äta där någonting :P Så nu fick man gjort ;)

For därefter förbi Jävrebodarna, men utan lyckat resultat. Mannen pratade med oss om allt men ville inte ställa upp på ännu en intervju till någon tidning. Vi acepterade detta och blev bara en rundtur då ;P



På kvällskvisten så kom Sandra, Johan, Rickard oh Henrik förbi och såg Hellboy 2. Sandra blev tyvärr inte så långvarig då hon kände av katterna så mycket (rackarns allergiker säger jag bara :P) Var en helt okej film iaf.
Idag blir det att jobba, men inte sista dagen för denna vecka som det var tänkt utan blir även tiiga passet imorgon. Jag vet, jag ångrar m,ig redan men.. what to do? Bills to pay.

Bred last



Den här saken fotade jag i går i all hast när jag och jimmy var påväg till boden ;)



Ihh idag fick jag veta att mitt vikariat kommer fortsätta. Jag är så lycklig, så lycklig. Får se hur många procent det blir, och om jag kan ragga till mig step in kort ;) (halva kostnaden)

Nu ska jag pussas med min prins ;-*

Lyckodag

Idag måste ha varit min turdag. Jag menar det verkligen. Ingenting har gått fel. Att jag inte köpte en lott förstår jag inte och funderar fortfarande över det.




Dagen började inte helt fel. Jag och Moa for till Luleå och tränade på step in. Men jag for efter ett tag då jag skulle fara och göra ett litet extrajobb till Cramo. Fota en av deras kranar som numera står på SSAB. Var dock lite strul med foto-tillstånd men tillslut var jag inne. Så extra pengar kommer man få. (= +)



Sen på vägen hem från Luleå så fick jag ett SMS av Emma där hon skrev att Nazar har ringt henne och vi kommer inte få plats på planet som går den 19 oktober. Detta innebar att vi fick byta till ett plan som går den 26 oktober istället. Vi får då byta hotell till ett Pegasus hotell - all inclusive. För samma pris.
Detta innebär... att vi betalat 3 500:- för ett hotell som ska kosta 11 100:-! (från 5600 men detta pris det datumet)
 Hur sjukt är inte det? Gå från 3 stjärnor till 5.
Vi hade inte ens bokat en lägenhet. Ett hotellrum utan kylskåp. Nu detta. Jag hoppas det är ett bra hotell. Lite längre till staden, men nån taxiresa hit eller dit kan det väl vara värt för det priset? Det kan ju inte bli sämre?
Ihhhhhh








Slutligen var jag och Kristoffer och köpte lite saker till fiskarnas akvarium. Då passade vi på att gå in på Blixten. 
Tittade mig runt och upptäckte plötsligt att dom hade halva priset på den fönsterlampa i kristall som jag ville ha.
Var in för två veckor sen i luleå där en affär skulle sms när dom fått in en till av den lampan (dom hade bara en).

Nu hängde den där för halva priset (ord. pris 275:-) Jag gick fram till kassörskan och sa att jag ville ha den. Men frågade samtidigt om dom hade en till. Jag var ju intresserad av att ha två stycken. Och vad tror ni inte finns när hon kollar under bänken? Jo, en till! Jag fick 2 för priset av en.


GAAAAAAAAH den här dagen gick verkligen min väg.


Har ni haft turen med er? 

Presentkort


klicka på bilden för att gå vidare : )




Blev medlem på denna sida så man kan skrapa ihop en massa rabatter och få presentkort. Och det tackar man ju inte nej till. Inte dumt alls ;)

Pröva. Man fick 50 poäng bara genom att bli medlem :)






Styla din dator



Den här klickade jag hem i¨år från blubox.se. Hoppas den blir bra och gör laptopen lite roligare ;)
235:- kostade den :)

Fotbollshelg








Kuriren testar - Jon på isen med Luleå hockey













Hihi var ett roligt jobb. Hela sportredaktionen satt på läktaren och ville ta del av detta underbara ögonplick. André filmade och jag stod och fotade. Roger var kanske inte jättesnäll med övningarna. Det värsta var när Jon skulle göra kullerbyttor på isen. Jag skrattade så mycket så jag knappt kunde ta bilder. Fruktansvärt roligt. Sen följde det med lite fågelövningar och andra pinsamma saker. Avslutade med strip-straffar :) Jon fick då glida omkring på isen ifört endast pungskydd, skkridskor, ett benskydd och långkalsonger :D

Paltbak och skojj med Moa : )

Idag har man haft äran att vara ledig. Efter att Andreas ringt och väkt mig klockan halv tio var det bara att stiga upp.
Gjorde mig klar och for och tränade på Step In med Moa, efter att inte ha sett henne på två månader. Härlig återträff med mycket skvaller att ta igen.


Vi var hurtiga och sen for vi och köpte med oss lite grjer för att  laga lunch hemma hos mig : )
Lagade, åt och sen gjorde jag slingor på Moa.



Det var en gång för länge sen...


Inte nog med det. Jag for till hampis och mamma lärde mig laga palt. Jag missade halva lektionen men hon fyllde i lyckorna. Men när jag sedan kom hem, mätt och belåten, tog jag ut papperskassen med paltdunken och fläsket då plötsligt hela botten gick sönder och paltburken for upp och ner i backen. Fick hett vatten över händerna då jag försökte hindra paltarna från att nå leran runt om. Jag lyckades. Men... ena handflatan fick stryk. Jag gick skamsen in och lindrade smärtan med en isglass. Typiska otur.  


Jobb imorgon då, hej och hå!



En söt kille jag hittade i en mapp : )

huset









Påbörjad badrumskonst :) Måste dock måla några varv till av silverfärgen så det täcks ordentligt.
Den sitter på väggen mitt emot där badrumsskåpen ska stå. Blev lite större än vad jag ursprungligen tänkt mig men Kristoffer ville ha den rätt stor, så blev att måla den lite på fri hand. Hade skrivit ut motivet från internet : )


Vad tycks?

Studiolek












två sista bilderna är helt orörda :)


Ännu några bilder från studin där hemma. Var helt sjukt hur klugn Tindra var i slutet  till skillnd från hur hon var de första minuterna. Det var som att hon blev helt trött och mjuk i kroppen av värmen av blixtarna :)
På bilden kanske hon ser lite plågad ut, men det var hon verkligen inte ;) Mara lite av mina baciller iaf ;P

Kom även på att byta lite färg på bakgrunden i photoshop. Vilket gick fina fisken :)

Den andra bilden är i Emmas ära, du vet varför ;) hihi

parkerna





Parkerna i Luleå har nu blivit utrustade med historieskyltar där det står vad som var och hur det såg ut i parkerna för massa år sedan. Var en rätt bra grej att sätta ut tyckte jag själv. Så får man lite intressant läsning när man är ute och går eller är där och turistar :)

tjejkör





Tjejkören i Piteå :)

Fröken sverige













Fröken sverige från kalix var jag och fotade i förrgår. Supergulligtjej och är aldrig fel att fota vackra människor som gör sig bra på bild :) Fick sälja två till västerbottens kuriren också :) Bra med extra pengar :)

Norrmän









Norrmänen börjar avlägsna sig från sveriges campingar. Dock inte denna som just kommit hit :)
Fotojobbet för några dagar sen...

Studiobilder







Jag och Kristoffer har även lagt denna kväll till att leka i nya studion här hemma.
Denna gång med den rosa bakgrunden (I love it)
Jag agerade modell och han fotograf. Lite annorlunda men kul även det att han är så intresserad. Och jätteduktig som ni kan se ;)

Detta är tre av bilderna. Om det finns tid imorgon på jobbet lägger jag nog upp nån till.
Tindra passar ju så otroligt bra till rosa ;) Är jättesugen på att sen även köpa en ljus-gul, grön och blå bakgrund. (Vill ha nu)


Tills dess.. håll till godo :)

bill&bull


Fulkatt


finkatt

Är det här verkligen samma katt? hahaahahahhah  jag totalt dör av skratt av den första bilden.
Var tvungen att kompletera med en söt/normal bild på Tindra. Så vi förstår varför vi tog just henne ;)

Naw..

Projektor









Kristoffer har ju ännu en ny sak till sin pryl-bögs samling ;P
Detta är vårat nya tillskott som pryder vardagsrummet. En projektor.
Jag var lite skeptisk till en början men nu när den väl sitter där så kan jag inte annat än vara lite imponerad.
Blev film igår och det var verkligen som att se på bio. Underbart.
Snart kommer prylbög nummer två - Johan (och Emma) förbi och ser film! Så han har längtat :)

Ska gå och förbereda med lite tilltugg och plocka undan till finbesöket kommer!

Take care!

Personalfesten i bilder


Mats och Elin under ölspelet :)


Vattenfall. (Andreas var inte så bra på att göra det man skulle dock) :P


Roligaste bilden ever :)


På bussen på väg till Boden och Western Farm


Kräftskiva alla andreas


Tosser i solstolen :)


Jimmy, Jeanna (Elins vän från söder) och Elin :)


Mats, Elin och jaj i vardagsrummet. Haha Mats har väl snyggaste minen på denna :)


Elin var glad :)


Slänger med håret, utan anledning :P


Jon och jag ute på balkongen


Andreas delar med sig av maten :)

siluettbilder















Kristoffer fick agera modell ännu en gång då vi var i behov av siluettbilder till Elins jobb.
Blev lite kul. Bild nr 5 publiserades :)

Tjockisbloggen.se







Ett tidigare jobb om två tjejer som har en delat blogg. Dom skriver hur det är att vara överviktiga i ett samhälle där det inte riktigt är helt okej. Idealet är annorlunda och i vissa fall till och med sjukliga.
Skriver ut adressen till er som är sugna att ta en titt på den :)


www.tjockisbloggen.se


Hotade



Igår var det lite dramatik på jobbet. Vi fotografer (jag, nsd´s och nordnytt) blev hotade av en advokat.
Han skulle sparka/slå mer våra kameror om vi filmade/tog bilder. Han skrek och hade sig och skämde ut sig i största allmänhet. Poliserna fick gå och prata med honom. Han skrek efter vaktmästaren och tjurade.
Gjorde en stor scen helt enkelt. (Enligt nsd sa han även senare att det var skådespel)
Tror jag säkert. Men hur moget är det och försöka skrämma iväg oss genom att svära och skrika?
Nåja, blev inte så mycket bilder på den åtalade och det var väl egentligen det han ville ha ut av det hela.

Några som kommit sagt att dom tycker att vi ska anmäla honom. Nåja jag blev faktiskt rädd. Adrenalinkick så att säga. Men som tur var kunde man stå ett steg bakom andra fotografen (av det manliga och modigare könet) ;)

Bilden säger kanske mer än 1000 ord. Mission is done.

Studiobilder









Invigde den nya studion igår. Kände dock att den var lite liten. Men, det finns ju en dörr så man kan ju stå utanför rummet och fota in om det krisar ;)

Anledningen varför vi fick ork till detta var för att Kristoffer lovade sin mamma att vi skulle ta några bilder på Sunnie som fått ett certifikat. Och hennes priser som hon aldrig kan bli mättat av stolthet av :P

Jag är nöjd iaf. Blir kul att pröva sig fram och lära sig mer och mer :)

Personalfest och farmen

Under Fredagen så var det  en lugn hemma på nybyggarvägen. Marie och Johannes kom förbi och vi åt pizza.
Sen kom även Emma och Johan förbi och joinade. Vi lyssnade på mysik, fikade och snick snackare rätt så mycket :)
En härlig kväll innan en mindre lugn personalfest.




På lördagen var det dax för Nolia med Kristoffer, Johan och Emma. Fyndade oss två stycken armband (matchande), sen nyckelskåp. Ett till oss och ett till mammsen.













Klockan halv fem tog jag bilen till Luleå och Jimmys inflyttningsfest (=personalfest).
Blev lite kärftätande då Andreas hade med sig kräftor, ostar och annat lyxigt. Blev lite ölspel och musik.
Klockan halv elva tog nio av oss bussen till boden och Western Farm! Fick skjuts av en raggarbil (fick och fick, hum)
och efter en lååååååååååååååång lååååååååååååång kö så tog vi oss in. På stället som fick mig att gå från..
"Petra, det här ska vi komma ihåg" (Lång kö i väntan på att ta oss in på Farmen) till...
"Petra, du är vår gud *bugar*"
Haha alla verkade då haft riktigt kul i hålan Boden ;P Blev dans och lite annat.
Avslutet var lite segt och kallt men det funkade, vi tänker bara tillbaka på de bra bitarna.

Dock träffade jag knappt någon av alla mina vänner som jag visste var där. Det är en lätt beskrivning av hur sjukt mycket folk det var :)
 
Elin och mats bilder får jag mest troligt imorgon och senare i veckan. Ovärdeliga bilder, som jag och André kom fram till :)


Lägger upp lite bilder sen när de kommer ;)


Take care.

Studion klar :)

Jag och Kirstoffer tof föresten tid till att sätta upp studion igår.
Var bara förbi jon och jonas på lite kalastårta innan ;) Där var det sjukt mycket folk!
Nåja blev iaf superbra i rummet. Jag och Emilia ska inviga den på onsdag då vi bokat in en fotografering.
Hon har en modell som hon ska ta med sig och smika :) Vi har planerat lite PINK-tema. Eller iaf bakgrund.


 

Sovrummet längts upp till höger är numera studio :)


Bröllop 080808











Idag ska detta söta par gifta sig på det exkusiva datumet 080808 :)
Blev en liten etta bild.

Längtar...

Sitter på jobbet nu, en dag som många andra.
Ska iväg och fota ett par som ska gifta sig imorgon (080808)
Jag hoppas på att det inte regnar när jag ska dit. En halvtimma kvar.

Längtar till lördag. Sitter och tittar på fest-listan som hänger här uppe på foto-avdelningen.
Blir mest troligt Nolia på dagen med Kristoffer, Johan och Emma. Sen på kvällen är det personalfest hos Jimmy i hans nya lägenhet. Sen drar hela gänget till Boden och Farmen avslutningen.




Vi ses i dimman ;)

Kräftfiske

























Bilderna från kräftfisket i Niemisel. Jag och Elsa var och tjuvfiskade lite innan det tar fart på riktigt.
Vi slämpte ju ut dem sen när vi fotat klart :)
Kräftor är väldigt söta. Dom gjorde sig bra på bild.

Men allt jag kunde tänka på var våran inblanerade kräftskiva. Alla girlsen blir det. Den 16:e. Får se var vi håller till. Knaske hos Rebecca?, Erika? eller kanske hos mig?

Can´t wait

Konstgräs











Skogsvallen har fått nytt konstgräs. Detta är ju en stooor nyhet som vi självklart tar på stort allvar.
Nåja, iaf så var vi där, tog bilder, och sen.. fick jag faktiskt sluta jobba för den dagen :)

Trädgårdsmode













Denna herre vid namn Hasse känner ni kanske mer igen från allas vårat "Äntligen Hemma" Har var på Nolia och drog sjukt många medelålderskvinnor till sin föreläsning om trädgårdar. Var rätt kul att se hur mycket man faktiskt kan göra med sin trädgård. Jag och Krille är just nu sjukt intresserade av att fixa i trädgården i form av ljussättningar. Så fint till hösten att ha några ljuskällor, i dammen, vid träd och ägen lampor vid huset. Det kommer gott folk, det kommer.

Ved-trend













Besökte Nolia i Piteå igår på jobbet. Blev en lång dag utan lunch och övertid till klockan sju.
Stig stulle skriva om ved-tränden som är just nu. Uppvärmning till husen blir allt vanligare att
man instalerar en kamin i hemmet. Så som även vi har hemma så :)

Dagens första halva





Igår var jag och fotade en kvinna som blivit av med sitt jobb pga att Luleå kommun dragit in hennes tjänst.
Sen träffade jag familjen som drabbades av detta. Jag och Janne for dit och dom hade världens sötaste kattungar som jag fick mysa med. Den ena var så sjukt kelig. (Vill ha en kattunge tack)
Familjen ville inte riktigt vara med på bild så fick vara lite kreativ och göra en siluettbild av det hela. Men jag blev väldigt nöjd iaf :)

Luleåhockey träning





















Igår så hade jag ett jobb att göra. Det var att fota Luleåhockeys träning. Dom ska du spela match ikväll och var lite inför.
Detta skrapade jag ihop. Då fick sporten dessutom en massa bilder till sitt arkiv :)

Jag och min brud :)


En bild som Katarina hade tagit på mig och Erika under Boden Alive helgen.
På fredagen efter att vi varit på födelsedagskalas hos Anna. Naw...

Luleåkalaset-jobben





















Detta är bilderna från fredagen. Blev en lite blandat kompott av bilder. Förklaring till detta är självfallet att det var olika jobb jag var på. Sen att vi skulle ha massa vimmelbilder eller såkallade ögonblicksbilder är en annan :)

Varsågoda.

Luleåkalaset


Ostbollarna går som vanligt åt fort hos Erika ;)


Rickard och Jossan anlände


Emma är söt


Jossan och Erika är uppklädda och fina inför kalaset 2:a dag


Erika och Rebecca är tjusiga med sin champange


Rickard och Henrik


Erika, Rebecca och jag vid vardagsrumsbordet


Jossan stod för den här fina drinken :)


Nyktra paret för kvällen. Agerade chaffis då min förkyldning tagit min röst ;P (fortfarandfe bitter)


Rebecca och Johan posar mycket och gärna


Världen Erika


Puss på prinsen


Operation ölspel tar fart


Gansthaaaa


Magic moments. Denna tekopp använde jag otroligt flitigt iaf :P


Becca, Johan, Emma och Rickard :)


Rebecka är sööt.


Många konstiga regler hittades på


Skaka lite as ingick


Och slutligen en liten annorlunda syn som toppade spelet


Glada bryydar


Nej Erika hade ju faktiskt inte det än...


På Lasse


Tror Rebecca sjunger med till Lasses låt. "Baaanan, banan,banan"
Texetrna är ju så djupa och meningsfulla.


Luleåkalaset har rusat förbi denna helg. Fredagen började jag Jossan och Rebecka med en fest i Luleå hos Majas kompis. Sen gick jag och Jossan till området med efter mycket möda och stort besvär beslutade vi oss istället för att fara hem med Johan och Emma som varit och ätit middag i Kallax. Arg som ett bi var jag och det + förkyldingen gjorde att jag återligen blivit av med rösten. Något som var oerhört frustrerande det också. Andra gången på ett år som jag tappat den. Jag som aldrig i hela mitt liv tappat rösten tidigare. Sen kommer det åter som på räls. Hade kvar mina kortisontabletter från sist iaf vilket gjorde att det blev lite bättre och jag kunde iaf delta. Dock lite tystare men det gick :)
Rebecka hade ju haft en stum person i sin klass så hon var ju rena experten på att tolka mig ;)

Lördagen blev det en tur till luleå på dagen. Vi for sen och åt tacos hos Joahn och Emma, jag , krille och Rebecca.
Sedan for vi vidare till Erika och var där ett par timmar innan kalaset. Klockan halv elva begav vi oss då många i ällsapet var mäkta intresserade av att se Lasse framträda på stora senen. Blev att se konserten. Sjunga en massa banan och sedan ta en  tur runt staden innan vi alla begav oss tillbaka till Boden igen. (Liten sväng i karaoketältet där hela boden höll till)

Var en liten incident även på lördagen som kunde få en på lite sämre humör. Meeen, bara för att någon hade haft lite för sig och krossat ena glaset på backspegel på Kristoffers bil så orkade jag inte ens bry mig i det. Elektoniken i det var helt och är bara glaset som behöver bytas så blir nog inte så dyrt :)




Nåja var trots det en kul helg. Händelserik och allt det där som ska finnas med.
Söndagen drog vi alla på Max oxh käkade till lunch.
Sen for jag och Kristoffer hem och storstädade. Har aldrig städat så nogrant tidigare tror jag. Helt sjukt hur smutsigt det kan bli av att ha katter och nu en hund som vi faktiskt hade på besök.
Höll på bli tokig då jag var tvungen att sopa 3 ggr till efter jag damsugat då Sunnie alltid tyckades ha sand på tassarna.
Middag hos päronen i Hampis och motionering av Sunnie. Men nu jäklar är det rent. Kreille tyckte vi skulle ta lite bilder sen ikväll så ska låna hem en kamera och detta gör att man kan göra lite finare och lite renare :)

Götheborg





n









Började torsdagen med lite inbrott på en pastarestaurang. Därefter blev det det riktiga jobbet. Jag och Malin steg på Laponia för en två timmar lång båttur i värmen för att möta upp det omtalade skeppet Götheborg! Var verkligen en superhäftig upplevelse att få se båten komma med ca 200 båtar i eftertång. Privata små båtar. Kul att hela Luleå engagerade sig och när Götheborg sedan la till vid hamnen möttes hon av ett enormt folkhav. Hela kustkanten var fullproppad med folk.

Vi gick av Laponia och tog del av invigningen och gick sedan på Götheborg för en rundtur på det 1700-tals inspirerade skeppet.

RSS 2.0