22 Juli - Söndag: Hem mot Boden igen

Söndag:

Vaknade kring nio då vi gick ner till foajen och åt smarrig frulle. När ska man bli så seriös att man gör sådannt hemma varje dag? Iof har fått upp min kreativitet för mat igen. Levde ju på Max där ett tag :)

Då skulle vi försöka ta en sista tripp på stan och byta ett smycke som jag hade köpt på glitter som var trasigt.
Fast hela staden verkade vakna klockan 12.00. och då var klockan 10 när vi var där.
Så vi beslutade oss för att börja packa och åka hem och ta shoppandet i Umeå istället.

Tyckte faktist resan gick fortare hemmåt än den gick till sundsvall. Men tycker alltid det är så när man har varit borta nånstans. Stannade till i Umeå, köpte lite smink o grejjer. Krille köpte en magic ball på teknikmagasinet :)
Den har alla svar här i livet. bara fråga bollen nånting och skaka lite på den och vänd den upp-o-ner så visar den svaret för dig :P

Efter våra inköp så stannade vi till i en liten by och gIck in till Frasses o köpte oss ett litet hamburger mål. Dom hade även ett gigantiskt alternativ till den som verkligen ville bli mätt. Superskrov, 2x 150grams skrov, stoor pommes tallrik o 2 extra dippar, och EN liter läsk till. Nåja. strunt i det nu. Sen vart det att rulla oavbrutet till boden :)
Var faktist lite skönt att komma hem igen. Och att träffa mogge igen ;) myskatten

Inlinestur på 30 minuter (jättehärligt)

Vi for förbi Godis Arenan och skulle kolla hur dom hade det där borta. Grymt mycket folk hela boden var typ där :P Eller ja.. luisa och jojje r och gänget :) Vi hämtade ut pengar och köpte med oss lite karra till filmen vi planerat att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0